Politie zoekt getuigen van woningbrand in Smakt

Gepubliceerd op 11 januari 2017 om 18:38

onderzoek blijkt dat er mogelijk sprake is van brandstichting.

Smakt - De politie zoekt getuigen die meer informatie hebben over een woningbrand aan de Pelgrimslaan afgelopen zondagavond. Uit voorlopig onderzoek blijkt dat er mogelijk sprake is van brandstichting.

Zondagavond rond 18.15 uur kregen de hulpdiensten melding van een woningbrand. De brandweer heeft het vuur geblust. De bewoners waren op dat moment niet aanwezig en er zijn geen gewonden gevallen bij de brand.

Onderzoek

Onderzoek van het Team Brand Onderzoek (TBO) van de brandweer samen met de politie bracht aan het licht dat er mogelijk sprake is van brandstichting. Daarnaast heeft de politie een buurtonderzoek ingesteld. Via deze weg wil de politie graag een oproep doen richting getuigen die informatie hebben die relevant kan zijn voor het onderzoek. Wellicht dat u deze middag voorafgaand aan de brand zaken zijn opgevallen, die belangrijk zijn om te melden.

De politie vraagt daarbij in het bijzonder naar burgers die zondagmiddag in de nabij gelegen omgeving bij het lokale restaurant of zorgcomplex zijn geweest. Heeft u informatie? Deel deze dan met de politie via 0900 – 88 44 of indien gewenst anoniem via 0800 – 7000.

bron :www.politie.nl/mijn-buurt/nieuws