Coppis & Cruijsen ATB-toertocht

Gepubliceerd op 8 januari 2018 om 18:03

oppis & Cruijssen ATB-Toertocht 21 januari 2018 AFGELAST de schade in de bossen te groot is om te herstellen voor zondag

Update ATB-Toertocht in Overloon aanstaande zondag AFGELAST 

Coppis & Cruijssen ATB-Toertocht 21 januari 2018 AFGELAST! In tegenstelling tot eerder bericht vandaag hebben we slecht nieuws.
Vandaag hebben we een inspectie gedaan van de routes en helaas moeten we constateren dat de schade in de bossen te groot is om te herstellen voor zondag EN dat de veiligheid van de fietsers niet gegarandeerd kan worden vanwege bomen langs de paden die hangen en op afbreken/omvallen staan. Wij Toerklub (Overloon) vinden het heel erg jammer maar veiligheid staat uiteraard ALTIJD voorop.

We zien jullie graag in een volgende editie van onze toertocht.Toerklub Overloon https://www.facebook.com/toerkluboverloon


Uiteraard zal de vaste ATB route van Overloon het hart vormen van deze tocht afgewisseld met vele andere uitdagende paden.  

De pauzeplaats is bij De Lange in ’t Vlak. Daar zijn de charmante dames van het Red Bull promotieteam aanwezig met hun bekende mini’s en samples. Uiteindelijk zal de route finishen met het wedstrijd parcours van de Toma Cycles cup! Dit zwaar en technisch rondje zal geheel door het museumpark lopen, hier kan men nog het onderste uit de kan halen!

De startplaats is bij eetcafé en pannenkoekenhuis “Museumzicht” aan het Museumplein in Overloon. De fietser kan hier na afloop gebruik maken van een afspuitplaats voor de fiets. Er kan gestart worden tussen 9.00 en 10.00. Het inschrijfgeld bedraagt € 5,-. NTFU- en KNWU-leden en jongeren tot en met 18 jaar ontvangen € 1,- korting. Tenslotte wordt de tocht verreden onder NTFU voorwaarden.

In verband met de veiligheid van onze deelnemers zal de vaste ATB-route die dag tot 14:00 afgesloten zijn voor niet-deelnemers.

Meer informatie vind je op www.toerklub.nl of via 06 10559433.

kijk ook de foto's van de ATB toertocht 2017 op https://www.overloonnieuws.nl/foto-s-2017/atb-toertocht

FOTONR46-56-1.jpg