De Goede Benen Tour 2018

Gepubliceerd op 12 augustus 2018 om 12:13

Op zondag 9 september vindt de vijfde editie plaats van de “Goede Benen tour”.
Deze wielertocht wordt georganiseerd voor het goede doel Stichting Tante Lenie, in samenwerking met IJssalon Clevers.

Stichting Tante Lenie is een stichting die gezinnen met een langdurig of ernstig ziek kind een gezinsweek aanbiedt om zo de dagelijkse zorgen even te vergeten. De ernstige of langdurige ziekte van een kind heeft een enorme impact op het hele gezin. Daarom betekent een gezinsweek voor veel van deze gezinnen een ommekeer. Het gevoel van saamhorigheid dat ontstaat, laat gezinnen blijvend groeien. Al ruim 300 gezinnen hebben dit mogen ervaren.

De Goede Benen Tour is een groot succes. Reden genoeg om de tour dit jaar weer te organiseren. Op 9 september kan vanaf 7.30 uur gestart worden vanuit de Clevers ijssalon in Grubbenvorst, Arcen, Overloon, Plasmolen, Kessel, Roermond en Tienray. Van hieruit kun je naar smaak je route kiezen en doe je drie, vier of alle Clevers vestigingen aan. Het betreft fietsroutes gevarieerd van 60 tot 200 kilometer, waarna je getrakteerd wordt op een heerlijke ijscoupe. Finishen graag voor 17.00 uur om te genieten van de traktatie.

Voor wie 200 kilometer te lang is, is het mogelijk om de recreatieve route te fietsen. Het is niet alleen een toertocht maar ook een gezelligheidstocht voor iedereen die graag fietst. Deze routes zijn uitgestippeld via het knooppunten systeem.

Het inschrijfgeld voor de wielertocht bedraagt € 10,-. Dit bedrag moet bij de start worden voldaan. De opbrengt van de fietstocht gaat uiteraard naar Stichting Tante Lenie.

Opgeven kan via goedebenen@clevers.nl. Graag naam en telefoonnummer vermelden, om hoeveel personen het gaat, waar jullie starten en of het om de hele of de recreatieve route gaat. Mocht u op de dag zelf nog besluiten om mee te willen doen, is dit geen probleem. Opgeven is gewenst maar dus niet verplicht.

Wij zien u graag als deelnemer, om samen met ons zo veel mogelijk geld op te halen voor Stichting Tante Lenie.

Mochten u niet willen meefietsen maar wel willen helpen? Heel graag, want we hebben altijd mensen nodig die het mee kunnen helpen het parcours uit te zetten en/of op een locatie willen zitten.

Voor vragen kunt u terecht bij een van onze ijssalons.

Tot ziens en veel fietsplezier toegewenst namens Stichting Tante Lenie en IJssalon Clevers! meer in info op bron http://www.clevers.nl/nieuws/

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.