SSS'18 wint van Sportclub Irene

Gepubliceerd op 25 november 2018 om 18:05

Reeds in de 1e minuut van de wedstrijd belandde een mislukte voorzet van links van Sp.Irene op de paal bij Thomas Massop en iedereen was wakker geschut

En dat resulteerde binnen 5 minuten in het antwoord van SSS’18. Koen Verlinden kreeg de bal aangespeeld, zag keeper Jimmy Kessels veel te ver voor zijn doel staan en lobde de bal schitterend over de doelman in het lege doel: 1-0.

SSS’18 speelde te slordig, verloor vaak de bal en in de loop van de eerste helft moest Thomas Massop herhaaldelijk handelend optreden en kon hij erger voorkomen. Ook SSS’18 kreeg wel enkele mogelijkheden, maar teveel kansen werden om zeep geholpen. In de laatste minuut van de eerst helft was het weer wel raak. Koen Voesten kreeg de bal aangespeeld op links en hij zette de bal voor. Het was weer Koen Verlinden die laag over de grond raak schoot: 2-0 Er werd niet meer afgetrapt.

SSS’18 ging in de tweede helft opnieuw op zoek naar doelpunten, want ook het doelsaldo zou op den duur een rol kunnen spelen. In de 53e minuut bracht Bas Joosten Koen Voesten in een kansrijke positie, maar Koen kopte de bal niet hoog genoeg om de Sp.Irene doelman te kunnen verrassen. In de 60e minuut speelde Stan Venhuizen de bal naar Bas Joosten en ook hij had in de gaten dat de doelman te ver voor zijn goal stond. Hij schoot direct en de 3-0 lag in het doel: 3-0. Weer 3 minuten later was het weer Bas Joosten, die op aangeven van Rick Verbruggen vrij voor de keeper kwam en Bas scoorde doeltreffend: 4-0.

SSS’18 bleef het betere van het spel houden, maar ook Sp.Irene speelde alsof ook zij nog kans hadden op de overwinning. De ervaring van SSS’18 was echter doorslaggevend. Weliswaar kon Sp.Irene toch nog scoren na een aanval, die tot 3 keer toe ingeschoten werd. De derde keer werd hands gemaakt, maar omdat de bal toch in het doel verdween, liet de scheidsrechter het doelpunt tellen en werd er geen strafschop gegeven:4-1 lees meer op bron:https://www.sss18.nl/sss18-is-plotseling-3e-op-de-ranglijst-2/