Weekoverzicht

Gepubliceerd op 1 augustus 2021 om 10:21

Er gebeurt altijd wel wat in ons dorp overloon of omgeving. Hier voor jullie het Weekoverzicht een terugblik op het nieuws van deze week

Motorrijder gewond bij aanrijding

31 jul. 2021

VIERLINGSBEEK /OVERLOON - Een motorrijder is zaterdag gewond geraakt bij een aanrijding met een auto  bij Vierlingsbeek. 

Lees meer »

 

Spaans gipsy kampvuurconcert bij Hoeve de Knol

31 jul. 2021

Op donderdagavond 16 september a.s. gaat de uit Barcelona afkomstige zangeres Monica Coronado samen met gipsy flamencogitarist Manito een concert onder de sterrenhemel aan het kampvuur bij Hoeve de Knol.Koudenhoek 1 Holthees.

Lees meer »

 

Brandweer blust brand in afvalcontainer

31 jul. 2021

De brandweer van Vierlingsbeek is op vrijdagnacht uitgerukt naar vakantiepark Landal De Vers in Overloon omdat daar een afvalcontainer in brand stond. De brandweer kreeg de melding rond 0.30 uur binnen. En was snel ter plaatse.

Lees meer »

 

Brandweer zorgt voor schuimpret kindervakantieweek

30 jul. 2021

Overloon - De jeugd van Overloon kreeg donderdagavond 27 juli een schuimbad van De brandweer van Vierlingsbeek op gildeterrein aan de Stevensbeekseweg. Dat was tevens de afsluiting van de kindervakantieweek.

Lees meer »

 

Evenement ‘Megakermis’ op industrieterrein Sterckwijck

30 jul. 2021

Het college van burgemeester en wethouders van Boxmeer heeft besloten om, onder voorwaarden, medewerking te verlenen aan het evenement ‘Megakermis’. Het evenement vindt volgens planning plaats van 10 t/m 26 september 2021, op het industrieterrein Sterckwijck.

Lees meer »

 

Dagworkshop beeldhouwen

30 jul. 2021

Ontmoetingspunt ’t Helder is weer gestart met creatieve workshops. Op zaterdag 14 augustus vindt er weer een dagworkshop beeldhouwen plaats zowel voor beginners als gevorderden. 

Lees meer »

 

afsluiting van de Kindervakantieweek

29 jul. 2021

Overloon- Met het afbreken van het huttendorp is de 5e editie van Kindervakantieweek Overloon op donderdag 27 juli weer ten einde gekomen. Drie dagen lang hebben de kinderen en leiding plezier met elkaar gemaakt, mede mogelijk gemaakt door de vele vrijwilligers en alle sponsoren. De Kindervakantieweek werd georganiseerd voor basisschoolkinderen van groep 3 t/m 8.

Lees meer »

 

Inzittenden komen goed weg na ongeval bij Overloon

29 jul. 2021

OVERLOON | Bij een aanrijding tussen twee auto’s nabij Overloon zijn de inzittenden goed weggekomen.                                                                                                                                      

Lees meer »

 

Engelenavond

28 jul. 2021

 De avonden met Marielle Beks worden als zeer bijzonder ervaren.

Lees meer »

 

Wie wil een graf adopteren op het oorlogskerkhof in Overloon?

28 jul. 2021

OVERLOON -  Op Dodenherdenking een bloemetje neerleggen. Of op 14 oktober, de dag van de bevrijding van Overloon. Wie wil dat doen, wie wil een graf op het oorlogskerkhof adopteren? 

Lees meer »

 

Kindervakantieweek van start

27 jul. 2021

Overloon - De vrijwilligers van de kindervakantieweek zijn al weer te vinden op het evenemententerrein aan de Stevensbeekseweg in Overloon op dinsdag 27 juli begint de kindervakantieweek, en de vrijwilligers werken maandag de hele dag door, zodat de jeugd aan de slag kan op dinsdag.

Lees meer »

 

ZooParc en Oorlogsmuseum genomineerd voor Leukste uitje van Noord-Brabant

27 jul. 2021

Deze uitjes zijn genomineerd in Noord-Brabant voor de verkiezing Leukste uitje van Nederland 2022.

Lees meer »

 

Sokkeltocht

25 jul. 2021

De Sokkeltocht zijn drie, relatief korte wandelingen in het Land van Cuijk (Grave, Mill, Overloon).

Lees meer »

 

De eerste pallets van de kindervakantieweek liggen klaar voor gebruik

26 jul. 2021

Overloon - De vrijwilligers van de kindervakantieweek zijn al weer te vinden op het evenemententerrein aan de Stevensbeekseweg. Komende dinsdag 27 juli begint de kindervakantieweek in Overloon, en de vrijwilligers werken maandag de hele dag door, zodat de jeugd aan de slag kan

Lees meer »