overloon nieuws

Home » 112-Nieuws » Verdachten van vuur(werk) incident(en) op beeld!

Verdachten van vuur(werk) incident(en) op beeld!

Gepubliceerd op 18 december 2021 om 10:17

Boxmeer - de Politie Boxmeer  hebben via dit kanaal de afgelopen tijd al vaak aandacht gevraagd voor verschillende vuur(werk) gerelateerde incidenten. 

Dankzij oplettende getuigen, beschikken de Politie Boxmeer inmiddels over camerabeelden waarop twee jongemannen te zien zijn, die flesjes, met benzine vullen, bij een bezinepomp in Boxmeer. De signalementen van de jongemannen komen exact overeen met twee jongemannen die gezien zijn bij een van de incidenten. 

Op bevel van de officier van justitie krijgen de verdachten 1 week de tijd op zich te melden bij de politie. Doen ze dat niet, dan gaan we de "herkenbare" beelden ter herkenning verspreiden.

Registratienummer: 2021269824

Bron: Politie Boxmeer 

Boxmeer - Op woensdag 8 december namen wij in een woning aan de Jozef Israëlstraat (illegaal) vuurwerk in beslag. Naar aanleiding van een melding, van aanwezigheid van illegaal vuurwerk in de betreffende woning, troffen wij daar 1 Shell, 4 Nitratren en 40 stuks categorie F2 en F3 vuurwerk aan.

Een bewoner van de woning is aangehouden. Het vuurwerk is in beslag genomen er wordt proces-verbaal opgemaakt.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Boxmeer - Op maandag 6 december omstreeks 02.50 uur werd er een stuk vuurwerk door een brievenbus een woning binnen gegooid. De voordeur van de woning aan de Pieter Claeszstraat is hierdoor helemaal vernield. Gelukkig raakte er niemand gewond. Wij zijn op zoek naar getuigen van deze vernieling! Weet u meer? Wij horen het graag via 0900-8844 of 0800 7000 (anoniem).

Registratienummer: 2021270296.
Geen fotobeschrijving beschikbaar.

 

Boxmeer - Wij zijn op zoek naar getuigen van een gepleegde vernieling / brandstichting. Op zondag 5 december omstreeks 08.30 uur werd de muur van een gymzaal aan de Frans Halsstraat vernield. De daders hebben vermoedelijk een stuk vuurwerk gecombineerd met een vloeistof tegen de muur gegooid.

Heeft u iets gehoord of gezien? Laat het ons dan weten via 0900-8844.
Registratienummer: 2021269824

«   »