overloon nieuws

Liedjesmiddag 2023

Gepubliceerd op 17 december 2022 om 13:30

Zouden er nog Overloners zijn die nog nooit op de Liedjesmiddag zijn geweest? Het is bijna onmogelijk nu we dit evenement voor de 45e keer gaan organiseren. Het is een van de leukste evenementen van de Overloonse carnaval. En het is nóg leuker als je er zelf bij bent en mee beslist welk liedje op zondag 08 januari 2023 Huikraker wordt!

Op 8 januari 2023 schitteren maar liefst 9 deelnemers op het podium in De Pit tijdens deze liedjesmiddag. Ook dit keer weer live begeleid door Freunde Echo. Deze deelnemers gaan zeker de zaal op z’n kop zetten!

 

Dus liedjes op de Liedjesmiddag, maar er is meer! Om exact 11 over 2 zullen Prins Joep I en zijn gevolg de grote zaal van De Pit binnen komen. Ook dit jaar zal er weer een fantastische openingsmedley zijn. We gaan terug in de tijd met de liedjes van toen en nu en er is speciaal aandacht voor een bijzonder Liedjesmiddag-icoon! Dit wil je niet missen, een uniek en eenmalig spektakel!

De jeugdcarnaval is er dit jaar natuurlijk ook weer bij. Net als vorig jaar zullen direct na de openingsmedley, op spectaculaire wijze de jeugdprins, jeugdprinses en hun gevolg uit gaan komen.

 

Dan de liedjes! Tijdens de eerste ronde zullen alle deelnemers laten horen waarvoor ze maanden geoefend hebben. Natuurlijk zit de winnaar van vorig jaar bij de deelnemers. In willekeurige volgorde zullen de volgende groepen aan de liedjesmiddag 2023 deelnemen:

 

•Ald Prinse Gild • De Lónse Nachtegaaltjes •Kiep Calm •Maeej Taeej •Omda ‘t kan •Raod van Elf •Half Vol •Rob en Renée •Valse Hoop

Zoals je ziet, weer een bont gezelschap van echte Lónse artiesten. Na de eerste ronde zullen er 5 groepen overblijven die in een spectaculaire fi naleronde gaan strijden voor de felbegeerde titel “Huikraker 2023”. Wie wordt de opvolger van “De Raod van Elf”? Dit bepaalt het publiek. Na de fi naleronde kun jij als publiek natuurlijk weer je stem uitbrengen. En zo bepalen welk liedje uitgeroepen zal worden tot “Huikraker 2023”

 

De commissie heeft er ook dit jaar weer voor gekozen om de nummers van de liedjesmiddag op te nemen en ze op een usb te zetten. Natuurlijk is deze usb, met 9 geweldige Lónse carnavalsliedjes, tijdens de liedjesmiddag te koop.

 

Nieuwsgierig geworden?, kom dan op 8 januari naar de liedjesmiddag. De entree voor deze middag is slechts € 5,- hiervoor heb je naast een middag veul schik ook nog eens de mogelijkheid om mee te beslissen wie er mag winnen. Bij het entreegeld zit een stembiljet inbegrepen.

 

Schrijf in ieder geval maar vast op uw nieuwe kalender, of sla het op in uw smartphone: zondag 8 januari op 11 over 2; Liedjesmiddag 2023. En wil je meer weten, bijvoorbeeld over welke nummers er in de openingsmedley zitten, houd dan onze Facebookpagina in de gaten.

 

Namens Carnavalsvereniging De Huibuuke en Fanfare Vriendenkring, Commissie Liedjesmiddag

Carnavalsvereniging van de huibuuke op (facebook.com/huibuuke) of op  http://www.huibuuke.nl/

of op Fanfare Vriendenkring www.fanfarevriendenkring.nl of op facebook.com/fanfare.vriendenkring 

Bron: http://www.onseigenerf.nl/


«   »