overloon nieuws

Militracks 2023

Gepubliceerd op 26 februari 2023 om 08:04

Het evenement wordt georganiseerd in het Oorlogsmuseum Overloon en in het omliggende museumpark en -bos. 

De militariamarkt gaat om 09.00 uur open, meteen als de hekken opengaan van het terrein. De voertuigen starten met rijden vanaf 09.30 uur. Er wordt vanaf dat moment voortdurend gereden, met een korte lunchpauze tussen de middag. Militracks duurt beide dagen tot 17.00 uur.

Meerijden kan in principe de hele dag, maar is natuurlijk geen enkele verplichting: Militracks is namelijk bovenal een gezellig evenement waar mensen met technische interesse elkaar kunnen ontmoeten, ervaringen uitwisselen of hun inkopen kunnen doen op de grote militariamarkt.

De ligging in de bossen, met het museum binnen handbereik, maakt een dagje Militracks absoluut tot een leuke belevenis voor jong en oud.

PARKEREN

De Militracks-parkeerplaats is ongeveer 800 meter van het museumterrein gelegen. Parkeren kost per auto 7 euro (per dag) en dat kan contant of met PIN voldaan worden*. Het parkeerterrein is te vinden door de speciale P-bebording te volgen. Zowel vanaf de snelweg (A73, afslag 7) als de provinciale wegen staat de route daarheen duidelijk aangegeven. 

* Er komen nog online parkeertickets beschikbaar voor € 6,00 per dag, per auto.

Voor mensen met een beperking rijdt er een shuttle-busje. 

BEREIKBAARHEID EN ADRES

Meer info op de Website van militracks  www.militracks.nl   www.facebook.com/Militracks en van oorlogsmuseum www.oorlogsmuseum.nl  

Foto's Militracks 2022 klik hier

Tickets Militracks 2023 klik hier 


«   »