Home » Agenda » Mountainbike- en Cyclocrosswedstrijden om de Jos Feron Cup

Mountainbike- en Cyclocrosswedstrijden om de Jos Feron Cup

Gepubliceerd op 12 januari 2017 19:21

kijk de foto's van Mountainbike- en Cyclocrosswedstrijden om de Jos Feron Cup op http://www.fotoalbertoverloon.nl/foto-s-2017/cyclocross

Op het terrein van het Oorlogsmuseum in Overloon worden op 22 januari voor de vierde derde keer wedstrijden MTB en cyclocross gehouden. In het museumpark is een parcours uitgezet langs tanks en over bruggen met korte klimmetjes en afdalingen.

De jeugdklassen rijden een korter rondje. Deelname is voor jong tot oud. Enige ervaring in het mountainbiken of cyclocross is wel gewenst. Inschrijven kan in eetcafé en pannenkoekenhuis Museumzicht, Museumpark 5a, Overloon .

Edwin Arts zal er alles aan doen om in Overloon op de hoogste trede te eindigen iets wat hem tot nu toe nog niet gelukt is,maar ook Jos Jacobs zal zich van zijn beste kant laten zien. Het belooft een spannende strijd te worden en dus heel aantrekkelijk voor publiek. Toegang tot het park is gratis.

De wedstrijden beginnen om 10:00 uur. Voor de deelnemers is het belangrijk om tijdig in te schrijven zodat er tijd is om het parcours te verkennen. Voor een daginschrijving kan men een daglicentie ter plekke nemen.

Inschrijven kan vanaf  1 uur voor aanvang van de wedstrijd. Kosten van deelname is 5 euro voor de jeugd en 10 euro voor de overigen.

Zie voor meer informatie www.limburgcross.nl

kijk de foto's van de Mountainbike- en Cyclocrosswedstrijden om de Jos Feron Cup 2016 op www.fotoalbertoverloon.nl/foto-s-2016/cyclocross-in-het-museumpark-in-overloon

op de foto Edwin Arts

fotonr57-4-1.jpg

                                   Mountainbike in het Museumpark

fotonr13-6-1.jpg


«   »