Home » Agenda » Oldtimer Toerrit De Vlotter

Oldtimer Toerrit De Vlotter

Gepubliceerd op 11 april 2018 om 21:00

Oldtimer Vriendenclub De Vlotter gaat vanaf 6 mei weer touren!De vriendenclub van oldtimer bromfiets- en scootterrijders uit de regio Overloon en daarbuiten!

Begin 2013 opgericht door een aantal enthousiaste liefhebbers en inmiddels 101 belangstellenden tellend.

Wat wij doen…
Van mei tot en met september maken we op iedere eerste zondag van de maand een mooie tourrit door de omgeving.

Onze kracht: niet te hard rijden, genieten van de omgeving, een leuke pauzeplek, niet meer dan ca. 50 km (in totaal) en op tijd weer terug, dan hebben we nog een halve zondag voor ons!

Iedere rit wordt beurtelings door vrijwilligers uitgezet waardoor er een grote variëteit ontstaat.

Iedereen met een 50cc bromfiets of scooter tot bouwjaar 1985 kan meerijden (snorfietsen met een blauwe kentekenplaat en replica bromfietsen zijn uitgesloten van deelname). Deze dient dan wel in prima technische staat te verkeren en men is zelf aansprakelijk dus verzekerd zijn is een vereiste.
Spiegel, volle benzinetank, afstand houden en tijdig remmen zijn grote aanraders! Natuurlijk zijn ook dames en jongeren van harte uitgenodigd om mee te rijden!

Waar en wanneer?
We starten iedere eerste zondag van de maand stipt om 10.30 uur vanaf Café Partycentrum Bos, Irenestraat 8 in Overloon en hier komen we ook weer terug. Verzamelen vanaf 09.45 uur. De eerste en laatste rijder van de tourrit zijn herkenbaar aan oranje of gele vesten. Bij onverhoopte pechgevallen is een aanhanger op afroep beschikbaar.

Bij slecht weer wordt de rit verschoven naar de eerstvolgende zondag. Uiterlijk 1 uur voor aanvang van de rit wordt dit kenbaar gemaakt op de website. De status van de rit is te zien aan het groene(gaat door) of rode(gaat niet door) rondje voor de titel. Voor de status van rit de kan er ook gebeld worden naar Café Partycentrum Bos (0478 641256).

Voorgaande jaren mochten wij per rit tussen de 30 en 60 rijders verwelkomen, een geweldige opkomst!

Deelname
Seizoen deelname is mogelijk voor € 10,00. Betaling kan geschieden op rekening nummer NL14 RABO 0302 7678 43 ten name van O.V.C. de Vlotter onder vermelding van u naam en seizoen jaartal (bijvoorbeeld Pietje Puk 2018). Ook deelname per rit is mogelijk voor € 3,00 per keer, te voldoen voor aanvang van de rit.

De data op een rij:  6 mei, 3 juni, 1 juli, 5 aug. 2 sept. en 7 okt.

Volg de website voor aanvullende ritten!

De rit zal altijd van tevoren op de website kenbaar worden gemaakt. Houd de website in de gaten in verband met mogelijke wijzigingen door bijvoorbeeld weersomstandigheden.

Lees vooral ook de huisregels even door als je mee wilt rijden. Ook deze zijn terug te vinden op de website.

Het bestuur van O.V.C. De Vlotter wenst u veel bromplezier voor het komend seizoen! www.de-vlotter.nl

 

kijk ook de foto's van de Oldtimer Toerrit De Vlotter 2017 op https://www.overloonnieuws.nl/foto-s-2017/oldtimer-toerrit-de-vlotter

 

 

 

«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.