Home » Agenda » Loet Moet in het Openluchttheater

Loet Moet in het Openluchttheater

Gepubliceerd op 21 juni 2018 om 19:25

Overloon - Op woensdag 25 juli is Loet Moet te zien in Openluchttheater Overloon. Loet Moet is een vrolijke en interactieve familievoorstelling vol liedjes, humor en (poppen)spel, gespeeld door Ruth Bakker. Haar voorstelling werd bekroond met de Publieksprijs in Nederland en België. Nu te zien in Overloon!

Loet zingt, danst en speelt het liefst de hele dag. Maar dat kan niet, want ze moet zoveel. Loet wil niks meer moeten. “Loet moet niks!” Ze sluit zich op in haar kamer, waar ze avonturen beleeft in haar eigen gekke, sprankelende wereld. Ze ontmoet Oma uit het fotolijstje en samen met alle piratenkinderen vaart ze naar haar vader die helemaal in Amerika woont. Maar dan komt Gekke Tante Toos op bezoek en die geeft hele vieze plakzoenen... Moet Loet haar slaapkamer weer verlaten?

Ruth Bakker is een artistieke duizendpoot. Ze schrijft, acteert, zingt en is poppenspeelster. Ze is geestelijk moeder van het stoere en eigenwijze meisje Loet. Ze won met haar familievoorstelling Loet Moet de Publieksprijs in Nederland en België. Daarnaast werd ze uitgeroepen tot Rabo Talentvolle Theatermaker. Loet heeft een eigen YouTube-kanaal waar elke woensdag een nieuw filmpje te zien is uit de kinderserie Loet doet!

Kaarten en meer informatie

De voorstelling Loet Moet vindt plaats op woensdag 25 juli om 14.30 uur in het Openluchttheater Overloon. Na de voorstelling kunnen kinderen met Loet op de foto. Kaarten kosten € 7,-  en zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Plus Verbeeten Overloon, bij restaurant Museumzicht en via de website www.openluchttheateroverloon.nl. Ook aan de kassa, zolang de voorraad strekt. De kassa is geopend vanaf drie kwartier voor aanvang van de voorstellig. Adres: Museumpark 1, 5825 AM Overloon (ingang naast restaurant Museumzicht). Bij slecht weer gaat de voorstelling door in gemeenschapshuis ‘de Pit’ in het centrum van Overloon.

Zie ook facebook.com/openluchttheateroverloon voor leuke acties en het laatste nieuws.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.