Home » Agenda » 11e van d’n 11e Pleinfeest

11e van d’n 11e Pleinfeest

Gepubliceerd op 21 juni 2018 om 19:53

11van d’n 11Pleinfeest ‘Vör de kerk op ’t plein’ De 11de van de 11de is traditiegetrouw dé aftrap van het carnavals seizoen. Zo ook dit jaar in Overloon. Het pleinfeest op het 14 Oktoberplein trok afgelopen jaar ruim duizend bezoekers. Prins Stan 1had de eer om als eerste Prins van de Huibuuke uit te komen tijdens dit buitenevenement!

Hij vertelde dat de saamhorigheid en betrokkenheid binnen Overloon erg groot is. Het is een feest dat door vele vrijwilligers wordt opgezet om zo jong en oud, Huibuuke maar ook zeker carnavalsvierders uit omliggende dorpen een geweldige opening van het carnavalsseizoen te geven!

Zo waren er afgelopen jaar verschillende carnavalsverenigingen uit de regio in ‘Loën’ te vinden. Zij waren laaiend enthousiast; zoals C.V. ‘t Knölleke uit Leunen zei:“Overloon doet niet onder aan Maastricht”. Een groter compliment kunnen wij niet krijgen! En na het succes van afgelopen jaar hopen we dat een nieuwe traditie geboren is.

Aankomend jaar vindt dit geweldige buitenevenement weer plaats op het 14 Oktoberplein in Overloon of, zoals in de titel ook wordt benoemd: ‘Vör de kerk op ’t plein’. Met veel en ook nieuwe artiesten zoals Bjorn en Mieke, Hoondervel, De Roojse hofkapel, Marleen Rutten, De Toddezék, Goed Zat, Nevenen en onze eigen huis dj Ricky Corony beloofd het ook dit jaar een geweldig en groots feest te worden.

Vanaf 11.11 uur gaat het spreekwoordelijk dak er weer af! Zet dit pleinfeest dus in de agenda en zorg dat je erbij bent want: Bijzijn is meemaken!

Graag tot de 11de van d’n 11de op ’t plein in Loën! 2018 Kijk voor meer informatie en nieuws op de facebookpagina (facebook.com/huibuuke) of op  http://www.huibuuke.nl/

kijk de foto's van PLEINFEEST 11-11-2017 op https://www.overloonnieuws.nl/foto-s-2017/pleinfeest


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.