Home » Agenda » boeken, documentatie- en militariabeurs rond de Tweede Wereldoorlog

boeken, documentatie- en militariabeurs rond de Tweede Wereldoorlog

Gepubliceerd op 15 juli 2018 om 08:30

Op zaterdag 28 juli 2018 organiseren het Nationaal Oorlogs- en Verzetsmuseum Overloon en de Documentatiegroep ’40- ’45 de jaarlijkse boeken, documentatie- en militariabeurs rond de Tweede Wereldoorlog en de periode 1945-1950 in het Oorlogsmuseum in Overloon van 11.00-16.00u.

Leden van de Documentatiegroep ’40-’45 laten u op deze wijze kennismaken met onze vereniging.

De boeken- en documentatiebeurs is een jaarlijkse traditie en resultaat van de prima samenwerking tussen het museum en de Documentatiegroep ’40-’45

In tegenstelling tot de museumcollectie is op de boeken- en documentatiebeurs alles te koop en kunt u een lang gezocht boek vinden naast originele bonkaarten, kranten, pamfletten en andere documentatie en militaria uit de oorlog. Ruim negentig meter met een gevarieerd aanbod bieden u veel kijk- en zoekplezier. Grote kans dat u uw eigen collectie kunt uitbreiden.

Bij sommige kramen is zelfs een ruilmogelijkheid en kunt u meegebrachte papieren, foto’s etc. laten bekijken en misschien zelfs ruilen voor een door u gewenst boek of document.

Kom met uw hele gezin, laat hen genieten van het museum, terwijl u uw verzameling uitbreidt met net dat ene boek of document waar u al jaren naar op zoek bent.

Wij hopen u op 28 juli a.s. tussen 11.00u. en 16.00u. te ontmoeten.
Onze leden staan verspreid door het museum. De beurs is in het museum. Entreeprijs voor volwassenen is 15 euro. Museumkaart gratis toegang.lees meer op bron:https://www.documentatiegroep40-45.nl/boeken-en-documentatiebeurs-tweede-wereldoorlog-op-28-juli-2018-overloon/


«   »