Home » Agenda » Tentfeest 2018

Tentfeest 2018

Gepubliceerd op 22 juli 2018 om 19:24

OVERLOON – In het weekend van 19, 20 en 21 oktober 2018 vindt op het evenemententerrein nabij het Gildehuis aan de Stevensbeekseweg alweer het 9e Overloonse Tentfeest plaats.
Én het is geen feest voor alleen de jeugd, ook de oudere generaties moeten zich er thuis en op hun gemak voelen.Het moet een feest zijn van en voor alle mensen uit Overloon en voor de mensen in de regio, die ook zin in een feestje hebben.Op zondag 21 oktober wordt de feesttent omgedoopt tot dorpsbrunch meer info op Tentfeest 2018 op HTTPS://WWW.TENTFEESTOVERLOON.NL/ of op facebook www.facebook.com/TentfeestOverloon

Programma Tentfeest 2018

VRIJDAG 19 OKTOBER Vanaf 16 jaar

ROYAL BEAT

Royal Beat is de ultieme live sensatie van Nederland.
Als geen ander weten ze het dansgehalte van een DJ te combineren met het spektakel van een live-band!
Het publiek wordt getrakteerd op een wervelende show met ongekende energie!!

Royal Beat, Beats it all!

VOORPROGRAMMA: DJ RICKY CORONY

Tentfeest Overloon is in 2010 gestart met een 2-daags evenement vanaf 16+. Door aanpassing in de regelgeving van de overheid qua alcoholgebruik vanaf 18+ is de toegang tot Tentfeest vanaf 2014 aangepast naar 18 jaar. Deze editie willen we terug gaan naar de oorspronkelijke insteek en zal er op de vrijdag (als trial) toegang worden verleend vanaf 16 jaar.

Tentfeest Vrijdag
 
ZATERDAG 20 OKTOBER Vanaf 18 jaar

PROOST!

Kan het nog grootser, gekker en beter? Ja het kan!
Een explosieve en energieke show waarin maar liefst 120 super hits je om de oren vliegen. Rijkelijk voorzien van confetti shooters, CO2 jets en stage flames is dit dé show om helemaal uit je dak te gaan! Ook dit jaar keren de mannen en dame weer terug met hun LED WALL SHOW!!

Zingen alsof je leven ervan afhangt!!
Springen tot je benen je niet meer kunnen dragen!!
We maken vrienden voor het leven!!

VOORPROGRAMMA: DJ RICKY CORONY

Tentfeest Zaterdag

ZONDAG 21 OKTOBER

DORPSBRUNCH

Op zondag 21 oktober zal er voor de tweede keer een dorpsbrunch worden gehouden in Overloon en wel bij de Tentfeesten! In samenwerking met de lokale partners zal er een brunch worden georganiseerd die voldoet aan de wensen voor jong en oud.

Aansluitend zullen er diverse gastoptredens zijn en is er volop de ruimte om gezellig na te praten!

Dus.. trommel je buren, teamgenoten, vrienden, kennissen en/of familie op en kom proeven bij Tentfeest Overloon!!

Lees meer...

Dorpsbrunch
 
TENTFEEST OVERLOON PROGRAMMA 2018

TENTFEEST OVERLOON - PROGRAMMA 2018!! Het aftellen is begonnen! Tentfeest Overloon komt langzaam steeds dichterbij!! Wij hebben er enorm veel zin in en komen graag samen met jullie alvast in de stemming!! Zie hieronder een teaser van het programma van editie 9!! 19, 20 & 21 Oktober gaat het dak eraf met Royal Beat PROOST Ricky Corony & DE BUPS!!! Heb jij al kaartjes voor Tentfeest Overloon? Kom je op de fiets of met onze PARTY BUS? Ben je al voorzien in consumptiemunten? Bestel ze snel op onze website: https://www.tentfeestoverloon.nl/bestellen

Posted by Tentfeest Overloon on Saturday, August 25, 2018

«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.