overloon nieuws

Home » Agenda » fietstocht en boswandeling voor het goed doel Het vergeten kind

fietstocht en boswandeling voor het goed doel Het vergeten kind

Gepubliceerd op 23 augustus 2018 om 19:58

Wij, Piet Loenen, Jeannot en Maria Stroecken hebben het plan opgepakt om in September in 4 dagen naar Parijs te fietsen. Dit is voor ons een sportieve uitdaging maar buiten dat, fietsen wij voor een goed doel : Het vergeten kind.

Wij organiseren op zaterdag 1 september a.s een sportieve middag. Door deel te nemen aan één van onderstaande activiteiten kunt u ons sponsoren. Tussen 13.00 en 14.00 uur kunt u zicht melden op Holthesedijk 4 te Overloon voor een fietsroute van:
23 of 40 kilometer knooppuntenroute of 83 kilometer GPS route. Voor degene die geen GPS hebben kan er altijd gekeken worden of men aan kan sluiten bij een groepje dat wel GPS heeft.

Er is ook een mogelijkheid om een boswandeling met de boswachter te maken. Deze wandeling start om 14.00 uur, ook op bovenstaand adres. Hiervoor is het wel noodzakelijk om je aan te melden i.v.m maximaal aantal deelnemers. Dit kan door te bellen of een bericht te sturen naar 06-30322229.

Om te sponsoren is er een minimaal inschrijfbedrag van 5 euro per persoon per activiteit.

ALLE ACTIVITEITEN ZIJN GEHEEL OP EIGEN RISICO!

Na de activiteit bent u weer van harte welkom op het startadres voor koffie of thee, herstelshake en een versnapering voor een kleine bijdrage. Ook die opbrengsten zijn voor: Het vergeten kind.
Mocht u verhinderd zijn op 1 september maar toch een donatie willen doen dan kan dat persoonlijk bij onderstaande personen of te doneren op Hrbl.me/tour2018.
Graag zien we u op 1 september voor een activiteit. U tovert met uw deelname een glimlach op het gezicht van menig kind!

Sportieve groet van, 
Piet en Carolien Loenen 06-48764812
Jeannot en Maria Stroecken. 06-30322229

bron tekst en foto Maria Stroecken van Melis


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.