overloon nieuws

Home » Agenda » Off Road

Off Road

Gepubliceerd op 22 oktober 2018 om 16:41

Off Road Oorlogsmuseum overloon

Startdatum

zondag 18 november 2018 10:00 uur

Einddatum

zondag 18 november 2018 16:00 uur

Dit jaar geen motorcross terrein in Overloon, maar terreinrijden bij het oorlogsmuseum te Overloon verscholen in een bosrijke omgeving.

We zijn uitgenodigd om op zondag 18 november te komen rijden op het terrein gelegen bij het museum, de Off Road Commissie gaat een leuke route uitzetten. Een bezoek aan het museum is aan te raden voor jong en oud. Op vertoon van jouw LRCH clubpas krijg je maar liefst 50% korting op de entreeprijs (alleen op 18 november a.s.) leden met een museumjaarkaart mogen gratis een kijkje nemen.

Voor wie nog 1 keer wil genieten van de goed verzorgde catering van Ellen, is dit de gelegenheid! Na vele vele jaren catering zal
dit het laatste evenement zijn waarop haar culinaire lekkernijen te proeven zijn.

In verband met de intocht van sinterklaas kan het zijn dat het museum niet/slecht bereikbaar is in de middag uren, volg de LRCH borden voor de beste route.

Wil je als LRCH lid meedoen via de Evenementenregeling van de Belastingdienst?

Nadere berichtgeving over dit evenement op de website, https://www.lrch.nl/ of op  Facebookpagina 

Kortweg LRCH, is een vereniging van liefhebbers van het Engelse merk Land Rover. De club die in 1988 werd opgericht, telt inmiddels over 2500 leden.

  • Meld je daarvoor hier aan. Dat kan tot en met 13 november! Daarna is inschrijven in verband met tijdige melding aan de Belastingdienst niet meer mogelijk.
  • Let op online aanmelden is niet nodig voor niet geschorste auto’s.

Locatie

Museumpark 1, 5825 AM Overloon

Startdatum

zondag 18 november 2018 10:00 uur

Einddatum

zondag 18 november 2018 16:00 uur


«   »