overloon nieuws

Home » Agenda » Liedjesmiddag 2019

Liedjesmiddag 2019

Gepubliceerd op 2 november 2018 om 21:01

Overloon-Op zondag 6 januari 2019 wordt alweer de 43ste Liedjesmiddag gehouden. De organisatie is wederom in handen van Fanfare Vriendenkring in samenwerking met Stichting De Huibuuke  en Freunde Echo Naast de gebruikelijke liedjes zal ook de jeugd carnaval weer van de partij zijn tijdens de liedjesmiddag.Tussen de twee liedjes rondes door zal bekend worden wie dit jaar de kar gaan trekken bij de jeugd: De jeugdprins en jeugdprinses zullen uitkomen en samen met hun gevolg. Maar het belangrijkste deze middag zijn natuurlijk de liedjes U als publiek heeft hier zoals gebruikelijk ook weer een belangrijke stem in.Want naast de deskundige vakjury kun u als publiek natuurlijk ook weer uw stem uitbrengen. En zo mede bepalen welk liedje gekozen zal worden tot “Huikraker 2019”.Dit jaar zijn er weer diverse deelnemers weten te strikken.

Liedjesmiddag Nieuwe Stijl

De indeling van de Liedjesmiddag wordt helemaal anders!
Er wordt afgetrapt met enkele Huikrakers uit het verleden gevolgd door de spectaculaire onthulling van de Jeugdcarnaval.

Daarna wordt gestart met de eerste ronde, waarin 12 liedjes ten gehore worden gebracht. Hiervan gaan er 5 door naar de finale.
En de winnaar, die wordt bepaald door U als publiek

Entree: 
16 jaar en ouder: € 5,- (incl. stemrecht)
12 tot 16 jaar: € 2,- (excl. stemrecht)
jonger dan 12 jaar: GRATIS

meer informatie kijk dan op de site van de Huibuuke. www.huibuuke.nl of op facebook https://www.facebook.com/huibuuke

We zien iedereen dan graag weer om 11 over 2 in de Kultuurbunker. de pit Omda ’t Kan zal hun titel hier dan uiteraard komen verdedigen.

kijk de foto's van de Liedjesmiddag 2018 op https://www.overloonnieuws.nl/foto-s-2018/liedjesmiddag-1


«   »