overloon nieuws

Home » Agenda » Sneeuwwatje en de 7 Erge

Sneeuwwatje en de 7 Erge

Gepubliceerd op 18 juni 2019 om 15:02

Een komisch sprookje vol humor en totaal anders! Dit omdat we een Sneeuwwatje hebben met een lage eigendunk. Zeven Erge die verdacht veel op dwergen lijken. Een pratend paard wat op Mister Ed lijkt en Prins Klapzoen die gek is op een zwemvlies.

Daarnaast een feeks van een stiefmoeder met iets teveel eigendunk en een echtgenoot die wat sullig te werk gaat en je ziet het totale plaatje gelijk.

Een dol dwaas verhaal met humor! Natuurlijk lijkt het verhaal op `Sneeuwwitje en de zeven dwergen´ maar toch is het onze leuker. Pak een sprookje. Gooi de verhaallijn door elkaar, schudt een paar keer en voila! Sneeuwwatje en de zeven Erge. Kom kijken naar onze versie van het beroemde sprookje van de Gebroeders Grimm!

zaterdag 22 juni 15.00 uur openlucht theaer overloon. 23 graden..perfect weer voor een komische voorstelling..SNEEUWWATJE EN DE 7 ERGE!

Tickets zijn verkrijgbaar via deze website, bij Plus Verbeeten Overloon, bij Restaurant Museumzicht en aan de kassa zolang de voorraad strekt.

TICKETVERKOOP

ONLINE TICKETS BESTELLEN

 

Meer informatie vindt u op https://www.facebook.com/DesdemonaDance openlucht theaer overloon  https://openluchttheateroverloon.nl/

Musical uitgevoerd door de musicalgroep van Desdemona Dance uit Overloon.


«   »