overloon nieuws

Home » Agenda » De club van lelijke kinderen

De club van lelijke kinderen

Gepubliceerd op 28 juni 2019 om 14:49

Overloon - Het vakantieprogramma in het Openluchttheater wordt dit jaar geopend op zondag 7 juli om 14.30 uur. Dan speelt jeugdtheatergroep De Kersouwe van het gelijknamige natuurtheater uit Heeswijk-Dinther de voorstelling ‘De club van lelijke kinderen’. Een familievoorstelling met veel verschillende typetjes, humor en muziek. Leuk voor jong en oud.

De club van lelijke kinderen is het inmiddels bijna klassieke boek van Koos Meinderts, geschreven in 1987, maar nog steeds actueel. In overleg met de auteur is het boek door Rick Hooijberg, regisseur van jeugdtheatergroep de Kersouwe, bewerkt tot theatervoorstelling. Het verhaal: Op een kwade dag gaf generaal Isimo het bevel om alle lelijke kinderen op te pakken. Iedereen praatte erover, maar er gebeurde niets. Het gewone leven ging verder en de mensen begonnen het bevel te vergeten. Tot op een dag Paul met een vreemd verhaal thuiskwam. Een fotograaf had van het dak van de school een foto van alle leerlingen genomen. Zijn zus wist te vertellen dat een aantal kinderen op de foto met stift waren omcirkeld. Een paar dagen later reed er een bus het schoolplein op en alleen de omcirkelde kinderen mochten mee om een uitstapje te maken. En daarmee begon voor Paul een groot avontuur…

Kaarten en meer informatie
De club van lelijke kinderen vindt plaats op zondag 7 juli om 14.30 uur in het Openluchttheater in Overloon. Kaarten kosten € 7,- en zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Plus Verbeeten Overloon, bij restaurant Museumzicht en via de website
www.openluchttheateroverloon.nl. Ook aan de kassa, zolang de voorraad strekt. De kassa is geopend vanaf drie kwartier voor aanvang van de voorstellig. Adres: Museumpark 1, 5825 AM Overloon (ingang naast restaurant Museumzicht). Bij slecht weer gaat de voorstelling door in gemeenschapshuis ‘de Pit’ in het centrum van Overloon. Zie ook facebook.com/openluchttheateroverloon voor leuke acties en het laatste nieuws.

TICKETVERKOOP

Tickets zijn verkrijgbaar via deze website, bij Plus Verbeeten Overloon, bij Restaurant Museumzicht en aan de kassa zolang de voorraad strekt.

ONLINE TICKETS BESTELLEN

 


«   »