overloon nieuws

Home » Agenda » Dirk Scheele speelt In Holland staat een huis

Dirk Scheele speelt In Holland staat een huis

Gepubliceerd op 28 juni 2019 om 15:06

Op woensdag 17 juli om 14.30 uur treedt Dirk Scheele op in het Openluchttheater Overloon met In Holland staat een huis. Een groot meezingfeest voor iedereen vanaf 2 jaar

Dirk Scheele zingt al 25 jaar zijn eigen kinderliedjes en heeft inmiddels al zo’n 400 nummersgeschreven. Tijd om eens in de geschiedenis te duiken! In een groot meezingfeest voor jong en oud speelt Dirk de allerleukste Oudhollandse liedjes, maar dan natuurlijk helemaal op z’n Dirks. Dirk steektgrote Oudhollandse hits als Ik zag twee beren, Op een grote paddenstoel, Cowboy Billie Boem en Helikopter in een heel nieuw jasje. Wat dacht je van Hoofd, schouders, knie en teen in een swingendefunk en skaversie en In de maneschijn in een fluisterversie? Met ieder liedje gebeurt wel iets leuks en verrassends. Zeker als “Ik heb een tante in Marokko” uitmondt in een medley van een paar kinderliedjes uit andere culturen gezongen in het Nederlands. Als klap op de vuurpijl daagt Dirk het publiek uit om samen met hem ter plekke een Nieuwhollands liedje te maken!

 

Over Dirk Scheele

Kinderpopster Dirk Scheele maakt vrolijke kinderliedjes. Hij toert al 25 jaar langs theaters en poppodia in Nederland en België en is dagelijks te zien op Nickelodeon. Dirk heeft inmiddels veel cd’s, dvd’s en boeken gemaakt en trekt volle zalen met zijn theatershows. Ook zijn YouTube-kanaal is heel populair bij zijn jonge fans en hun ouders. In 2018 is Dirk op het witte doek te zien met zijn allereerste bioscoopfilm ‘Op stap met Dirk Scheele’.

 

Kaarten en meer informatie

De voorstelling van Dirk Scheele vindt plaats op woensdag 17 juli om 14.30 uur in het Openluchttheater Overloon. Kaarten kosten € 8,- en zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Plus Verbeeten Overloon, bij restaurant Museumzicht en via de website www.openluchttheateroverloon.nl. Ook aan de kassa, zolang de voorraad strekt. De kassa is geopend vanaf drie kwartier voor aanvang van de voorstellig. Adres: Museumpark 1, 5825 AM Overloon (ingang naast restaurant Museumzicht). Bij slecht weer gaat de voorstelling door in gemeenschapshuis ‘de Pit’ in het centrum van Overloon. Zie ook facebook.com/openluchttheateroverloon voor leuke acties en het laatste nieuws.

TICKETVERKOOP

Tickets zijn verkrijgbaar via deze website, bij Plus Verbeeten Overloon, Restaurant Museumzicht en aan de kassa zolang de voorraad strekt.

ONLINE TICKETS BESTELLEN


«   »