overloon nieuws

Home » Agenda » Pip en Pelle

Pip en Pelle

Gepubliceerd op 28 juni 2019 om 18:11

Op woensdag 31 juli om 14.30 uur wordt het Openluchttheater in Overloon opgevrolijkt door Pip en Pelle met de leukste familieshow En… actie! Met veel interactie, liedjes, gekke situaties en veel humor wordt het weer een feestje voor jong en oud.

Pip en Pelle komen samen met hun beste vriend Arie de Postbode de boel weer op zijn kop zetten. Dit jaar komen de bekende filmregisseurs Stefan Speelberg en Paul Verschroeven naar Nederland. Arie wil deze komst niet onbenut laten, want hij wil graag doorbreken als filmster in Hollywood. Maar als Pip en Pelle daar ook wel oren naar hebben, begint de chaos. Ruimtewezens, tovenaars, apen aan lianen... alles komt in hoog tempo aan je voorbij. Alle bekende Pip en Pelle-ingrediënten zijn als vanouds weer aanwezig: interactie, liedjes, veel kostuums, gekke situaties en vooral heel veel humor. Een feestje voor jong en oud!


Pip en Pelle
Pip en Pelle toeren al 6 jaar lang succesvol door heel Nederland met hun verschillende theatershows. Vorig jaar maakten Pip en Pelle een bioscoopfilm ter gelegenheid van Sinterklaas en op veler verzoek verscheen vorig jaar hun eerste cd met zelfgeschreven liedjes, die binnen mum van tijd was uitverkocht.

 

Kaarten en meer informatie
De club van lelijke kinderen vindt plaats op woensdag 31 juli om 14.30 uur in het Openluchttheater in Overloon. Kaarten kosten € 7,- en zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Plus Verbeeten Overloon, bij restaurant Museumzicht en via de website www.openluchttheateroverloon.nl. Ook aan de kassa, zolang de voorraad strekt. De kassa is geopend vanaf drie kwartier voor aanvang van de voorstellig. Adres: Museumpark 1, 5825 AM Overloon (ingang naast restaurant Museumzicht). Bij slecht weer gaat de voorstelling door in gemeenschapshuis ‘de Pit’ in het centrum van Overloon. Zie ook facebook.com/openluchttheateroverloon voor leuke acties en het laatste nieuws.

TICKETVERKOOP

Tickets zijn verkrijgbaar via deze website, bij Plus Verbeeten Overloon, bij Restaurant Museumzicht en aan de kassa zolang de voorraad strekt.

ONLINE TICKETS BESTELLEN


«   »