overloon nieuws

Home » Agenda » Het Jaarfeest van Sint-Hilarius

Het Jaarfeest van Sint-Hilarius

Gepubliceerd op 28 juni 2019 om 18:45

Op woensdag 7 augustus om 14.30 uur staat een wel heel originele voorstelling op het programma van het Openluchttheater in Overloon: theatergroep Hilarius speelt Het Jaarfeest van Sint-Hilarius, een feestelijk middeleeuws ridderspektakel, waarbij een aantal vrijwilligers uit het publiek een middeleeuwse rol krijgt toebedeeld.

Er wordt gewerkt met namaakpaarden, muziek en geluidseffecten. De voorstelling is zeer visueel, met weinig tekst maar veel humor, geschikt voor iedereen vanaf 4 jaar.

Op het jaarfeest stroomt het volk tezamen op het marktplein. Voor één dag in het jaar bestaan er geen rangen en standen; de slachter drinkt met de rentmeester, de boer met de schout, de bezembinder speelt met de jonker en de meid.., die vrijt, maar dat doet ze altijd! Zélfs jonkvrouw Isabelle vertoont zich in het openbaar. Het volk kan genieten van de getrainde roofvogels, vendelzwaaien en er is een heus toernooi! Dan komt iemand roet in het eten gooien...!

 

Kaarten en meer informatie
Het Jaarfeest van Sint-Hilarius vindt plaats op woensdag 7 augustus om 14.30 uur in het Openluchttheater in Overloon. Na afloop is er ook een meet en greet met de spelers. Kaarten kosten € 7,- en zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Plus Verbeeten Overloon, bij restaurant Museumzicht en via de website
www.openluchttheateroverloon.nl. Ook aan de kassa, zolang de voorraad strekt. De kassa is geopend vanaf drie kwartier voor aanvang van de voorstellig. Adres: Museumpark 1, 5825 AM Overloon (ingang naast restaurant Museumzicht). Bij slecht weer gaat de voorstelling door in gemeenschapshuis ‘de Pit’ in het centrum van Overloon. Zie ook facebook.com/openluchttheateroverloon voor leuke acties en het laatste nieuws.

TICKETVERKOOP

Tickets zijn verkrijgbaar via deze website, bij Plus Verbeeten Overloon, bij Restaurant Museumzicht en aan de kassa zolang de voorraad strekt.

ONLINE TICKETS BESTELLEN


«   »