overloon nieuws

Home » Agenda » Boeken- en militariabeurs

Boeken- en militariabeurs

Gepubliceerd op 18 juli 2019 om 08:55

Op zaterdag 27 juli 2019  organiseert de Documentatiegroep  ' 40- ' 45 de jaarlijkse boeken- en militariabeurs in het Oorlogsmuseum in Overloon van 11.00-16.00 uur.

De Documentatiegroep ’40-’45 is al jaren in de zomervakantie te gast in het Oorlogsmuseum Overloon. Elk jaar zien we vaste bezoekers, voor een boek, document of voor een inhoudelijke vraag of gesprek over hun specialisme.

In tegenstelling tot de museumcollectie is bij ons alles te koop en kunt u een lang gezocht boek vinden, originele bonkaarten, pamfletten, affiches en andere documentatie, naast onderscheidingen en andere militaria uit de Tweede Wereldoorlog of  uit Nederlands-Indië.

Bij sommige kramen is zelfs een ruilmogelijkheid en kunt u meegebrachte papieren, foto's etc. laten bekijken en misschien zelfs ruilen voor een door u gewenst boek, document of voorwerp.

Bent u nog nooit naar onze beurs in Overloon geweest? Maak dan van deze gelegenheid gebruik. Kom met uw hele gezin, laat hen genieten van het museum, terwijl u uw verzameling uitbreidt met net dat ene boek, document of voorwerp waar u al jaren naar op zoek bent. Meer informatie over het museum en toegangsprijzen vindt u op www.oorlogsmuseum.nl 

Leden van de Documentatiegroep ’40-’45 krijgen 10% korting op hun aankopen bij de kramen van de bestuursleden van de Documentatiegroep ’40-‘45.

De Documentatiegroep ’40-’45 komt echt naar u toe, een uitgelezen kans voor onze leden beneden de grote rivieren en leden die daar vakantie houden!

Datum:Zaterdag 27 juli 2019

Tijd:11:00 -16:00 uur

Locatie:Oorlogsmuseum Overloon


Meer informatie op bron: Https://www.documentatiegroep40-45.nl


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.