overloon nieuws

Home » Agenda » 11de van d’n 11de op ’t plein

11de van d’n 11de op ’t plein

Gepubliceerd op 30 augustus 2019 om 17:28

‘Was jij erbij ? Op 11e van de 11e ien Loën? 2018 Dat wás me een feest! Alles erop en eraan en een sfeertje joh!’ ‘Niet? Dan heb je wat gemist!’ 

Aankomend jaar 11 november 2019 vindt dit geweldige buitenevenement weer plaats op het 14 Oktoberplein in Overloon.

Afgelopen jaar waren zo’n duizend bezoekers getuige van de première van een wervelende aftrap van het nieuwe carnavalsjaar in Overloon. En als premières zo succesvol zijn, dan doe je dat het jaar daarop natuurlijk nog eens dunnetjes over. Zo ook carnavalsvereniging de Huibuuke!

Middenin het dorp, buiten, voor de kerk en op het plein. Daar is het ook dit jaar te doen. Om 10.30 uur trappen de Huibuuke samen met Prins van het jaar af. Klaar om het prachtige carnavalsseizoen weer te openen.
Prins mag zijn prinsensteek die ochtend inleveren en in het diepste geheim wordt die steek overgedragen aan de nieuwe prins. Die staat namelijk te trappelen om zich op de 11e van de 11e op een spectaculaire manier eindelijk aan het publiek bekend te mogen maken.

Voor de Huibuuke is het een sport om de prins elk jaar weer als een ware filmster te onthullen en ook dit jaar zal het publiek gegarandeerd met open mond naar deze bekendmaking staan te kijken.

Naast al het prinsengeweld is het woord natuurlijk aan de muziek. Een keur aan artiesten trekt voorbij en voor je het weet komt de volgende polonaise weer voorbij. Wie kent bijvoorbeeld Bjorn en Mieke niet? Of de mannen van Hoondervel? En voor het échte carnavalsgevoel maakt ook de Roojse Hofkapel zijn opwachting op de 11e van de 11e. Het is nog maar een fractie van de artiesten die je kunt verwachten en meezingen is gegarandeerd.

Je hoeft nergens voor naar huis; aan eten en drinken is gedacht en als het onverhoopt toch slecht weer is, dan zorgen we gewoon voor een overkapping. Ook kinderen waren van harte welkom.De Huibuuke staan te trappelen om er ook dit jaar samen met jullie een fantastisch feest van te maken! Zorg dat je erbij bent, tot dan! bij de 11de van d’n 11de op ’t plein in Loën! 2019 Kijk voor meer informatie en nieuws op de facebookpagina (facebook.com/huibuuke) of op  http://www.huibuuke.nl/

Klik hier voor de foto’s van  Pleinfeest 2018  11de van d’n 11de 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.