Home » Agenda » 'The Musical Night'

'The Musical Night'

Gepubliceerd op 9 oktober 2019 16:48

Het weer slaat om. De korte broeken en T-shirts gaan weer de kast in en de jas gaat weer aan. Terrasjes worden opgeruimd en de blokken hout voor de openhaard worden weer aangevuld. De dagen worden korter en de avonden langer. Tijd om weer eens te gaan genieten van een avondje theater.

De Pit Theater heeft in samenwerking met E & E Support een aantal mooie voorstellingen weten te boeken voor het komende theaterseizoen.

- zaterdag 7 maart 2020 - 20:00 uur

“The Musical Night” is een veelzijdig theaterconcert waarin Hanneke Engels, Miriam Venema, Silencio Pinas en een fantastisch combo het publiek meeneemt op een reis langs alle grote musicals. Denk aan de bekende hit musicals als Elisabeth, The Phantom of the Opera, Mary Poppins, The Lion King en Mamma Mia.

Drie professionele musical zangers (bekend uit o.a. Soldaat van Oranje, Sister Act, Love Story, The Lion King) die hun talenten bundelen en het publiek trakteren op een avond vol ingetogen ballads, anekdotes en spectaculaire meezingers. Samen met het 4 koppig combo presenteren zij een fantastische muzikale avond. Laat u verrassen door de heldere samenzang en de rijke songs die het musical repertoire kent.

Tickets verkrijgbaar via: www.depitoverloon.nl

Wij zien u graag bij één of meerdere van deze prachtige voorstellingen in de Pit te Overloon.


«   »