overloon nieuws

Home » Agenda » Bonte Avonden

Bonte Avonden

Gepubliceerd op 9 december 2019 om 19:53

Een vast onderdeel van het carnavalsvereniging de huibuuke is de Bonte Avond.in het Kultuurbunker de pit.Vier avonden op rij was het volle bak in de pit in overloon.Ook dit jaar wisten de organisatoren het programma weer te vullen met artiesten van overloonse bodem.de gasten kregen een zeer gezellige avond vol met klets, amusement, muziek en dans voorgeschoteld Prins Stan I en zijn gevolg zaten alle Vier avonden voor een volle zaal en met volle teugen te genieten van al het talent uit overloon.

Zondag 15 december a.s. vindt van 11.00 tot 13.00u in de Kultuurbunker de kaartverkoop voor de Bonte Avonden plaats. De zaal is open vanaf 09.30u.

De Bonte Avonden vinden plaats op zaterdag 1 februari, zondag 2 februari, vrijdag 7 februari en zaterdag 8 februari 2020. Op zondag 2 februari start de Bonte Avond in tegenstelling tot de andere avonden niet om 20.00 uur maar om 19.00 uur.
Verkoop van kaarten (à € 15,00) geschiedt alleen aan personen van tenminste 18 jaar oud en per persoon mogen maximaal 4 kaarten worden gekocht.
Het is dit jaar weer mogelijk om per PIN te betalen!

Leden van de KBO hebben op woensdag 4 december en woensdag 11 december de mogelijkheid kaarten te bemachtigen voor de Bonte Avond op vrijdag 7 februari 2020.

Alle kaarten worden weer uitgegeven als E-ticket (een digitale entreekaart). Bij aankoop wordt de besteller verzocht zijn contactgegevens in te vullen (telefoonnummer en e-mailadres). Bestelde kaarten worden binnen enkele dagen na de kaartverkoop per mail verzonden.

Belangrijk:
Heb je enkele dagen na je bestelling nog geen kaarten ontvangen, check dan je spamfolder. Nog steeds niks? Laat het ons dan weten via info@huibuuke.nl!

De kaarten die niet op bovengenoemde dagen verkocht zijn, worden via de website van de huibuuke verkocht. Na succesvolle betaling per iDEAL, worden de bestelde kaarten vervolgens per mail verzonden.

foto's Bonte Avonden 2018 klik hier

Kijk voor meer informatie en nieuws op de facebookpagina (facebook.com/huibuuke) of op  http://www.huibuuke.nl/

Na het geweldige pleinfeest klik hier op voor de foto’s kijken de Huibuuke vooruit naar een fantastisch jubileumjaar. Met Prins Hans I en Prinses Leontien vieren we 6x11 jaar De Huibuuke met op 17, 18 en 19 januari 2020 het jubileumweekend, in de tent op het gildeterrein (Stevensbeekseweg) meer info klik hier


«   »