overloon nieuws

Home » Agenda » Bricktopia

Bricktopia

Gepubliceerd op 26 januari 2020 om 19:43

Overloon-Helaas hebben wij moeten besluiten na overleg met zaalhouder en Gemeente, dat onze beurs in van Dutchbricks  in Overloon op zondag 18 oktober geen doorgang zal vinden.Wellicht heeft u in de agenda van Ons Eigen Erf of op de Facebookpagina van Dutchbricks gezien dat de 3e editie van Bricktopia Overloon gepland stond voor 18 oktober a.s.. Gezien de huidige coronamaatregelen heeft Dutchbricks helaas moeten besluiten om dit LEGO-evenement te verplaatsen naar  31 oktober 2021.

Wij hopen jullie dan onder betere omstandigheden weer in grote getale te kunnen ontvangen. Voor nu wensen wij iedereen een goede gezondheid en graag tot volgend jaar.

Op 18 oktober 2020 organiseert LEGO®-vereniging Dutchbricks voor de derde keer het succesvolle LEGO®-event Bricktopia Overloon in De Pit.

Ook dit jaar is het aanbod gevarieerd; denk aan trucks, City, militaire voertuigen, Technic, Creator, Space, Star Wars etc.

Voor de kinderen is een LEGO®-bouwhoek aanwezig en voor de allerkleinsten is er dit jaar zelfs Duplo®.  Dus kom kijken en laat je inspireren tot nieuwe bouwwerken in onze bouwhoek.

Zoek je nog losse stenen of net die ontbrekende LEGO-set in de collectie? Onze diverse verkopers kunnen je wellicht helpen!

Entree:  €2,- per persoon.

Zondag 18 oktober 2020 van 10:00 - 17:00

De Pit 14 oktoberplein 2, 5825CC Overloon

Volg Dutchbricks op Facebook om op de hoogte te blijven van al onze activiteiten.meer informatie vind je https://www.facebook.com/dutchbricks/

Tweede editie Bricktopia Overloon ontvangt 911 bezoekers. Klik hier


«   »