overloon nieuws

Home » Agenda » Kindervakantieweek 2020

Kindervakantieweek 2020

Gepubliceerd op 29 maart 2020 om 12:07

We hebben zó uitgekeken naar kindervakantieweek 2020 waarbij we dit jaar ons vijfjarig bestaan zouden vieren. We hebben zó gehoopt dat het door zou kunnen gaan.Helaas kunnen we niet anders dan de regels opvolgen die momenteel gelden. Kindervakantieweek zal daarom dit jaar niet doorgaan.

De betalingen van inschrijvingen zullen binnenkort teruggestort worden.We vinden het als organisatie ontzettend jammer dat we de Overloonse jeugd dit jaar niets kunnen aanbieden in de eerste week van de zomervakantie. We houden de ontwikkelingen in de gaten en als er weer meer ruimte is, bekijken we of het mogelijk is om in het najaar nog een dag met activiteiten te organiseren. Als dat lukt, zullen we de kinderen die nu nog in groep 8 zitten ook uitnodigen zodat ook zij dit jaar nog een beetje Kindervakantieweek kunnen beleven.

Wij kijken uit naar onze volgende activiteiten en hopen jullie dan weer allemaal te zien!

Met sportieve groet,
Werkgroep kindervakantieweek
Femke, Ilse, Leontien, Marieke en Ralf

OVERLOON-Zoals velen houdt ook de organisatie van Kindervakantieweek de ontwikkelingen rondom het coranavirus nauwlettend in de gaten. Wij hebben besloten zo goed mogelijk te starten met de voorbereidingen en de inschrijvingen in de al eerder geplande periode gewoon door te laten gaan. Net als iedereen, zijn wij ook afhankelijk van de maatregelen die opgelegd worden, aan ons maar ook aan de bedrijven en instellingen die Kindervakantieweek mede mogelijk maken.

Als de uitvoering van Kindervakantieweek in de knel komt, zullen wij iedereen die zich inschrijft daar zo snel mogelijk van op de hoogte brengen.

Voor alle kinderen die op 1 juni 2020 in groep 3 t/m 8 zitten én in Overloon wonen of hier naar school gaan geldt:

Inschrijven kan van woensdag 1 april t/m zondag 19 april via de website van SJIL.

sjiloverloon.nl/kindervakantieweek

Na 19 april is inschrijven niet meer mogelijk!

De inschrijfkosten bedragen €20,- per deelnemend kind.

14, 15 en 16 juli Indien Kindervakantieweek in verband met het coronavirus onverhoopt geheel geannuleerd moet worden, wordt het inschrijfgeld terug gestort.

Het is nadrukkelijk de bedoeling om zoveel mogelijk kinderen in de gelegenheid te stellen om mee te doen, maar in verband met bestellingen, indelen van groepjes, activiteitenschema’s etc. moeten we echt een uiterste inschrijfdatum vaststellen. Schrijf je dus op tijd in!

Voor alle kinderen die nog niet naar school gaan of in groep 1 of 2 zitten, is er op donderdagochtend weer een leuk programma.meer informatie en foto's op de website van de sjiloverloon op https://www.sjiloverloon.nl/kindervakantieweek of op facebook. https://www.facebook.com/KindervakantieweekOverloon/


«   »