overloon nieuws

Gerard Kocken ATB-toertocht

Gepubliceerd op 7 augustus 2021 om 10:14

Toerklub Overloon organiseert op zondag 17 oktober 2021 de spectaculaire Gerard Kocken ATB-toertocht. We hebben afstanden van 35, 45 en 55 km. Dit geeft de fanatieke, en ook de beginnende ATB-er de mogelijkheid om zijn of haar grenzen te verkennen.

Uiteraard zal de vaste ATB route van Overloon het hart vormen van deze tocht afgewisseld met vele andere uitdagende paden.

De startplaats is bij café en partycentrum “Bos” aan de Irenestraat in Overloon. De fietser kan hier na afloop gebruik maken van een afspuitplaats voor de fiets. Er kan gestart worden tussen 9.00 en 10.00. Het inschrijfgeld bedraagt € 5,-. NTFU- en KNWU-leden en jongeren tot en met 18 jaar ontvangen € 1,- korting. Tenslotte wordt de tocht verreden onder NTFU voorwaarden.

In verband met de veiligheid van onze deelnemers zal de vaste ATB-route die dag tot 14:00 afgesloten zijn voor niet-deelnemers.

Toertocht details 

Starttijd 08:00 - 10:30 uur Cafe Partycentrum Bos in Overloon Irenestraat 8 5825 CB Overloon

 Openen in Maps

 

Opgelet! Omwille van covid-19 kan het zijn dat dit evenement niet doorgaat dit jaar, gelieve altijd de website van de organisatie zelf te raadplegen.

 

Meer informatie vind je op http://www.toerklub.nl

https://www.facebook.com/toerkluboverloon/

Bron:https://godare.events/kalender/mountainbike/gerard-kocken-mtb-tocht/ 

                                    


«   »