overloon nieuws

Tentfeest 2022

Gepubliceerd op 1 augustus 2022 om 17:12

OVERLOON – In het weekend van 21 - 22 - 23 oktober 2022  vindt op het evenemententerrein nabij het Gildehuis aan de Stevensbeekseweg alweer het Overloonse Tentfeest plaats.

Op 21, 22 & 23 oktober is het weer tijd voor Tentfeest Overloon!! Met een fantastisch muzikaal programma op vrijdag 21 & zaterdag 22 oktober nodigen we jullie uit om keihard te feesten in de tent. De vrijdag knallen we samen het dak eraf met Baby Blue & Mick Vullings. Zaterdag gaan we keihard zingen en springen op de muzikale beats van First Class Flamingo's, Mick Vullings en sluiten we af met DJ Ricky Corony! 

 

De zondag mag ook niet vergeten worden, want samen met lokale ondernemers organiseren we de jubileumeditie van de Tentfeest dorpsbrunch. Al 5 jaar staan we klaar met de lekkerste gerechten en de gezelligste sfeer. Het dorpsbrunch kids ticket bestaat uit de helft van de gerechten van het normale dorpsbrunch ticket. 

 

De bands zijn daarom geselecteerd op hun gevarieerde muziekaanbod. Klik hier 

 

Op zondag 23 oktober is het weer zover. Voor de 5e keer organiseren we de Overloonse dorpsbrunch! Kom jij ook lekker genieten van diverse hapjes en drankjes verzorgd door onze lokale partners? 

Dit jaar organiseren we wederom de gezelligste bingo van de regio, waar schitterende prijzen te winnen zijn!  Wie o wie roept het hardst BINGO? En vanzelfsprekend houden we dit jaar ook weer de jaarlijkse stoelendans! 

 

 Blijf jij als laatst zitten op de gouden stoel? 

Je geniet al voor een bodemprijsje van overheerlijke gerechten, gemaakt door onze lokale ondernemers! 

 

•• 𝐓𝐄𝐍𝐓𝐅𝐄𝐄𝐒𝐓 𝐎𝐕𝐄𝐑𝐋𝐎𝐎𝐍 𝟐𝟎𝟐𝟐 ••

 

𝙑𝙧𝙞𝙟𝙙𝙖𝙜 21 𝙊𝙠𝙩𝙤𝙗𝙚𝙧 2022

We trappen Tentfeest Overloon af met Band Baby Blue! Met een vrachtwagen vol hits bezorgt Baby Blue je spierpijn van het dansen en een schorre keel van het meezingen. Baby Blue grijpt je bij de keel en laat je pas los wanneer het verrukkelijke feestgeweld je laat schreeuwen van vreugde!

 

𝙕𝙖𝙩𝙚𝙧𝙙𝙖𝙜 22 𝙊𝙠𝙩𝙤𝙗𝙚𝙧 2022

De zaterdag beginnen we met de First Class Flamingos! Deze 6 beroepsmuzikanten hebben ieder een breed cv aan podiumervaring en weten precies hoe ze het dak eraf moeten spelen. Deze energieke band krijgt jullie gegarandeerd aan het dansen!

 

We sluiten de zaterdag af met niemand minder dan Ricky Corony! Back to the eighties, swingende Sixties of hippe housemuziek. Ricky Corony gaat er persoonlijk voor zorgen dat deze editie van Tentfeest Overloon onvergetelijk gaat worden!

 

𝒁𝒐𝒏𝒅𝒂𝒈 23 𝒐𝒌𝒕𝒐𝒃𝒆𝒓 2022

De jaarlijkse dorpsbrunch laten we ook niet aan ons voorbij gaan! Heerlijk eten van lokale ondernemers met daarna een fantastische bingo & uitdagende stoelendans. Dit wil je zeker niet missen 

 

Koop nu snel je tickets snel op: https://www.tentfeestoverloon.nl/tickets

 

meer info en meer foto’s op: www.tentfeestoverloon.nl of op facebook www.facebook.com/TentfeestOverloon


«   »