Matchday De derby SSS'18 -SV Venray 30-10-2016

Matchday De derby SSS'18 -SV Venray Overloon-Exact op tijd floot de goed leidende scheidsrechter Senders uit Velthoven voor de aftrap van de derby SSS’18 tegen SV Venray. Bij het opkomen van het veld kon je aan de spelers gezichten zien dat beide ploegen gespannen waren. Al snel was duidelijk dat beide ploegen voor de winst gingen en zoals verwacht was het de thuis spelende ploeg welke aanspraak maakte op het 1e doelpunt. Maar opnieuw waren de voorhoede spelers niet gelukkig in de afwerking waardoor de stand 0 – 0 bleef. Zo was het Koen Verlinden die in de 14e minuut de bal op het middenveld wist te onderscheppen en Bas Joosten in stelling bracht maar het op dat moment verdiende doelpunt bleef uit. In de daarop volgende periode kwam SV Venray steeds beter in het spel maar ook zij wisten tot dusverre het SSS’18 net niet te vinden. In de 37e minuut zette SV Venray een heel mooie en snelle aanval op waardoor Wesley Deenen de score kon openen maar ook hij mistte deze kans. In dezelfde minuut raakte Bas Joosten geblesseerd en werd vervangen door Slobodan Pupovac maar ook hij kon niet tot scoren komen. De ruststand werd 0 – 0. Beide ploegen begonnen ongewijzigd aan de 2e helft en gaven hetzelfde spelbeeld weer zoals in de 1e helft. Echter nu was het SV Venray wat de eerste serieuze aanval perikelen liet zien lees meer op bron: www.sss18.nl