SSS’18 is verder in de nacompetitie ten koste van Caeser uit Beek in Zuid Limburg

Gepubliceerd op 3 juni 2019 om 18:42

Op een bloedhete zondagmiddag met graden boven de 30 graden moesten we maar afwachten of de ploeg uit Overloon erop gebrand was de wedstrijd winnend af te sluiten.

Dat heeft toch wel heel wat voeten in de aarde gehad en voor alle duidelijkheid: de ploeg wilde zeker! Caesar had even het beste van het spel en was gretiger in het aangaan van de duels, maar echt gevaarlijk konden zij niet worden. Caesar had in de 17e minuut de pech dat Jori Driessens geblesseerd uit moest vallen. Hij werd vervangen door Gus Lemmens. Ook na de wedstrijd zag zijn blessure er nog ernstig uit.

SSS’18 kreeg meer vat op de wedstrijd en wist zich vele kansen te creëren, maar alle geluk zat niet mee. In de 35e minuut kreeg SSS’18 na de zoveelste overtreding op Koen Verlinden een vrije trap juist buiten het strafschopgebied. Juist een plek die op zijn lijf geschreven is , maar hij schoot tot twee keer toe hart in de muur, maar succes bleef uit. In de 45e minuut redde Thomas Massop nog uitstekend.

In de tweede heft kreeg SSS’18 in de 53e minuut  een strafschop tegen omdat Thomas Massop zijn tegenstander onjuist benaderd had. Stefan Hagens schoot onberispelijk  raak en SSS’18 keek tegen een 0-1 stand aan. In de 63e minuut kreeg Stan Venhuizen een stoot met de elleboog in zijn gezicht, dat door de grensrechter juist gezien was en hij attendeerde de scheids daarop, die resoluut de rode kaart trok voor de maker van het doelpunt van CaesarStefan Hagens. Het had nogal wat voeten in de aarde, maar door tussenkomst van Wout Janssen verliet hij uiteindelijk het veld. Caesar moest verder met 10 man en in de 72e minuut kreeg Koen Voesten een uitstekende pass van Stan Venhuizen en dit keer schoot hij schitterend raak: 1-1 Willem Kuenen en Ken Wijenberg maakten plaats voor Frank Hendriks en Willem Verstraaten, waarmee SSS’18 meer druk op het aanvallend vermogen wilde leggen. Er ontstonden nog vele kansen, maar gescoord werd er onbegrijpelijk niet meer. De wedstrijd moest verlengd worden met 2 maal 15 minuten onder deze erbarmelijke omstandigheden, maar dat gold voor iedereen.

Het was SSS’18 dat met een man meer de wedstrijd volledig naar zich toetrok en in de 93eminuut was het weer Koen Voesten, die een schitterende voorzet van Frank Hendriks uitstekend afrondde: 2-1 Even later moest Thomas Massop opnieuw redding brengen maar in de 97e minuut was het Bas Joosten, die ook zijn doelpunt meenam.:3-1 Hij omspeelde de overigens niet slecht keepende doelman. Kevin van de Berg, de reservedoelman mocht nog invallen voor Cas Rutten en Wout Janssen wilde ook zijn doelpunt mee nemen. Hij rukte goed op en schoot op30 meter uitstekend raak: 4-1De buit was binnen.

Op tweede Pinksterdag speelt SSS’18 thuis tegen Real Lunet dat haar eerste wedstrijd met 3-1 gewonnen had van Bekkerveld. U bent natuurlijk ook aanwezig!

Halve finale SSS’18 met vier dagen vervroegd Aanstaande donderdag om 19.30 uur speelt SSS’18 tegen Real Lunet in Overloon de tweede wedstrijd voor de nacompetitie om promotie naar de 1ste klasse!