Wittenhorst won dit keer gemakkelijk van SSS’18

Gepubliceerd op 11 oktober 2020 om 22:01

SSS’18 liep snel tegen een achterstand op. Reeds in de 4e minuut was het raak. Wittenhorst mocht de eerste corner nemen. De voorzet werd niet weggewerkt en dat zorgde er voor dat Michiel Hansen snel kon scoren: 0-1. Toch speelde SSS’18 gelijkwaardig en het liet Wittenhorst de bal rustig in de achterhoede rondspelen, zonder dat de Horsterploeg echt gevaarlijk kon worden.Het ging er op lijken dat Wittenhorst weer in SSS’18 een moeilijke tegenstander zou ontmoeten, maar uiteindelijk ging het hun gemakkelijker af.

In de 20e minuut kreeg SSS’18 een corner en het was uiteindelijk Koen Voesten, die de bal in het doel kon werken: 1-1 Het spel ging goed op en neer en in de 29e minuut was het een strak schot van Teun van Bree,maar de keeper kon de bal goed aan zien komen en hij plukte de bal uit de lucht. In de 36e minuut kreeg SSS’18 weer een corner maar de goede voorzet werd maar rakelings over gekopt. Zo kreeg SSS’18 toch wel wat kansen, maar het leidde niet tot en doelpunt. Het begon hard te regenen en Ser van Es raakte geblesseerd en moest liggend op het natte veld geholpen worden. Na de hervatting was SSS’18 niet goed bij de les en kon Wittenhorst in de 42e minuut de 1-2 scoren na een snelle counter. Het was Joos van Rens,die kon scoren omdat SSS’18 verzuimde de bal weg te werken. 1-2. Zo brak ook de rust aan. Ook in de tweede helft ging de wedstrijd gelijk op en moest Ser van Es zich toch laten vervangen door Willem Verstraaten. In diezelfde minuut was het weer Wittenhorst dat kon scoren. Een aanval werd binnen het strafschopgebied door SSS’18 afgebroken ten koste van een strafschop. Van Hornen was de goede schutter en het was 1-3. Twee minuten later was de wedstrijd echt gelopen toen Wittenhorst de 1-4 in de touwen joeg: 1-4. SSS’18 probeerde nog verandering in de stand te brengen, maar het geluk was niet aanwezig