Piepjong SSS’18 komt tekort tegen Venlosche Boys

Gepubliceerd op 17 oktober 2021 om 19:46

OVERLOON | Een sterk gehavend SSS’18 is er niet in geslaagd om thuis te stunten tegen hoogvlieger Venlosche Boys. Tymo van de Pas maakte nog wel de gelijkmaker, maar na rust waren de gasten alsnog te sterk: 1-3. “We misten vandaag acht spelers”, aldus Michel Kuijpers van SSS’18. “Ondanks het verlies wil ik mijn jonge ploeg een compliment geven.”

Door de personele problemen stonden er bij SSS’18 maar liefst vijf jongens onder de 21 jaar op het veld. Bovendien zag Kuijpers al na enkele minuten Frits Lucassen uitvallen met een blessure. Uitgerekend de jongste van het stel, Van de Pas, tekende halverwege het eerste bedrijf voor de 1-1. In een tijdsbestek van een kwartier na de rust scoorde Venlosche Boys tweemaal en stelde daarmee de winst zeker. “Zij scoren uit twee standaardsituaties. Dat mag eigenlijk niet gebeuren, maar een gelijkspel zou teveel van het goede zijn geweest”, vond Kuijpers.

Excuses
Kuijpers van SSS’18 is van zichzelf geen trainer die gemakkelijk excuses zoekt voor een nederlaag, maar het verlies tegen het nog ongeslagen Venlosche Boys kondigde zich eigenlijk al de hele week aan. Lees meer op bron:https://www.kliknieuws.nl/regio/maasdriehoek/voetbal/184962/piepjong-sss-18-komt-tekort-tegen-venlosche-boys