Venray verslaat sss’18 met kleinst mogelijke cijfers

Gepubliceerd op 13 februari 2022 om 20:56

Voor ongeveer 400 toeschouwers, eindelijk weer, slaagde SSS’18 er niet in  de punten in Overloon te houden. Toch speelde SSS’18 niet slecht. Het tempo werd laag gehouden en de bal werd in de laatste linie rustig rond gespeeld. De Overloners loerden op een snelle counter. Die kwam er  wel en daarmee ontstonden  diverse kansen, maar gescoord werd er niet.

Toch was het Venray dat in de 17e minuut de 0-1 liet aantekenen door een mooi doelpunt van Danny Pelzer. Hij stond niet buitenspel maar een collega van hem wel en grensrechter Jeanot Stroecken vlagde terecht en de scheidsrechter annuleerde het doelpunt.

In het begin van de wedstrijd was het Koen Verlinden, die een goed schot losliet, maar keeper Sjoerd Cornelissen redde uitstekend en een minuut later schoot Jesse Rommen net naast. Beide spelers speelden voorheen bij SSS’18!

SSS’18 wist zich goed te handhaven en creëerde diverse kansen die een beter lot verdiend hadden. Bij een heftige scrimmage voor het doel van Venray had SSS’18 zeker moeten scoren, maar bij deze actie moest  Nick van Ool van SSS’18 en Joy Koenen van Venray beiden uitvallen. Zij werden vervangen door Tymo van de Pas en Roel Cornelissen.  De 0-0 ruststand gaf de verhouding goed weer.

In de tweede helft begon Venray aan de wedstrijd met invaller Bram Vievermans en later speelde Rick Egelmeers ook als invaller bij Venray. Venray speelde wel wat makkelijker, maar SSS’18 wist van geen wijken. In de 60e minuut werkte Bram Vievermans door een rebound de bal in het doel: 0-1

SSS’18 schakelde direct over op een hoger tempo en wist diverse keren Venray te verrassen, maar de goede kansen werden niet  in doelpunten omgezet. Wout Janssen schoot een bal vanuit het verlaten doel terug het veld in en Stan Venhuizen slaagde er niet in om bij een corner de bal in het doel te koppen. Het lukte allemaal net niet en Venray was blij met de drie punten.

Zondag 20 februari  speelt SSS’18 thuis tegen Stein. Ook dan bent u van harte welkom.