SSS’18 verliest van sterker SV Deurne

Gepubliceerd op 14 maart 2016 om 19:13

Vol goede moed waren opnieuw weer veel supporters naar Deurne afgereisd om hun ploeg te steunen. Het duurde echter niet lang voordat SV Deurne het 1e doelpunt wist te scoren. Het was al in de 3e minuut raak. Een voorzet over rechts werd door de SSS’18 verdediging volledig verkeerd ingeschat en dat was letterlijk en figuurlijk een inkoppertje voor de kleine (!) Parfait Luwawa. Het was dan ook SV Deurne dat in het 1e kwartier van de wedstrijd het tempo bepaalde. In het 2e kwartier van de wedstrijd waren er voor zowel SV Deurne als ook voor SSS’18 kansjes. Het was vooral SSS’18 dat beter in het spel kwam. Maar in de 31e minuut maakte Harm van der Steen aan alle illusies een eind. Via een corner werd de bal voorgezet en hij wist al koppend de 2 – 0 te scoren. Opnieuw zag de SSS’18 verdediging er niet best uit. In het 3e kwartier probeerde SSS’18 een vuist te maken om zodoende het zo nodige doelpunt te scoren maar helaas lukte dat niet.lees meer op bron: www.omroepvenray.nl/sport/2016/03/14/sss%E2%80%9918-verliest-van-sterker-sv-deurne