Olympia’18 won tegen SSS’18

Gepubliceerd op 7 april 2024 om 20:25

Olympia’18 reisde af naar Overloon voor de derby tegen SSS’18. De nummer negen speelde zo tegen de hekkensluiter. Hekkensluiter SSS’18 vormde volgens Beijer voorafgaan geen makkie.

Het wordt een interessante slotfase van het seizoen. De uitwedstrijd tegen SSS’18 is vervelend. Zij hebben niets te verliezen.” SSS’18 kwam ook snel op voorsprong. Willem Verstraaten opende de score. Olympia’18 herpakte zich daarna. Kas van den Bosch gaf de assist op Juul Schellenberg bij de 1-1. De 1-2 was identiek aan de gelijkmaker. Schellenberg voltooide zijn zuivere hattrick na een solo. Joep de Bruin bracht de 1-4 op het scorebord. Schellenberg maakte zijn vierde van de middag net vóór rust. Met 1-5 was de match reeds gespeeld. SSS’18 richtte zich in de tweede helft op door geen doelpunt meer te incasseren en de 2-5 te scoren. Olympia’18 trainer Wil Beijer baalde daarvan. “We hebben de eerste helft gewonnen en de tweede verloren. Alle kansen scoor je vóór rust, na rust ontbrak het killersinstinct. We laten het zo liggen qua doelsaldo.” Ondanks de mindere tweede helft worden de drie punten met alle genoegen meegenomen naar Boxmeer. Olympia’18 stijgt naar de achtste plek net boven de streep. SSS’18 blijft wachten op zijn eerste zege en staat na achttien wedstrijden laatste met één punt. Lees meer op bron: https://www.kliknieuwsdemaasdriehoek.nl/sport/voetbal/221172/2e-juul-schellenberg-goudhaantje-olympia18-boekel-verliest