SSS'18 kon voorsprong niet vasthouden

Gepubliceerd op 17 oktober 2016 om 19:52

Jurcik trainer coach sss18

Na allerlei onduidelijkheden rondom de kleding begon de wedstrijd een kwartier later dan gepland. Beide ploegen hebben gele tenues en dat was te moeilijk voor scheidsrechter van Geet uit Tilburg. Met behulp van shirts van De Valk kon de wedstrijd toch beginnen. Het eerste kwartier was voor De Valk. SSS’18 nam een afwachtende houding aan en kwam vooralsnog niet op de helft van de tegenstander. Dat veranderde toen bleek dat je voor De Valk niet echt bang hoefde te zijn. Al in de 19e minuut was er een vloeiende aanval, die via Bas Joosten bij Frits Lucassen terecht kwam, maar Frits schoot net over! Twee minuten later was er paniek voor het SSS’18 doel, maar de goed keepende Thomas Massop reageerde heel attent. In de 35e minuut was er weer een kans voor SSS’18, maar Koen Verlinden tikte de bal net over en langs het doel. Vlak voor rust trachtte De Valk een doelpunt te forceren, maar het harde schot van Brian Vermeer werd door Thomas Massop al vallend en met zijn lange armen tot corner verwerkt. Het resulteerde niet in een doelpunt en de ruststand was dubbel blank: 0-0.lees meer op bron: www.sss18.nl