Dief probeert tevergeefs brandstof te stelen

Gepubliceerd op 23 januari 2017 om 18:46

benzinetank werd zeer waarschijnlijk afgebroken met een schroevendraaier.

bron foto Roland Beukema facebook.com/roland.beukema

Overloon 23-01-2017 Een benzinedief heeft in de nacht van zondag op maandag geprobeerd brandstof te stelen in Overloon. De dief zag zijn poging mislukken en keerde zonder buit huiswaarts.

De poging tot diefstal vond plaats aan De Kleffen in Overloon, aan de achterzijde van eetcafé en pannenkoekenrestaurant Museumzicht. De misdadiger forceerde met grof geweld de benzineklep van het geparkeerde voertuig. Hierdoor brak deze af en werd de benzinedop verwijderd. Toch slaagde de dief er niet in benzine uit de tank te pompen, zo verklaart de auto-eigenaar aan Omroep Venray.

De klep van de benzinetank werd zeer waarschijnlijk afgebroken met een schroevendraaier. Aan de achterzijde van de auto werd namelijk een blauwkleurige schroevendraaier aangetroffen. De eigenaar doet aangifte bij de politie. Voor zover heeft niemand iets verdachts gezien of gehoord.bron:www.omroepvenray.nl/nieuws/2017/01/23/dief-probeert-tevergeefs-brandstof-te-stelen-overloon

Geen spoed, wel politie De politie in de buurt 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 (gratis)

Tipformulier

U kunt de politie helpen bij onder meer het oplossen van misdrijven of het opsporen van personen. Hebt u naar aanleiding van een zaak een tip die de politie kan helpen, vul dan het tipformulier in. op www.politie.nl/aangifte-of-melding-doen/meldpunten/tipformulier Uw tip komt terecht bij het landelijk team opsporingsberichtgeving van de politie.