Oproep getuige van ongeluk kuluutweg vierlingsbeekseweg in Overloon

Gepubliceerd op 4 februari 2017 om 19:28

Een vrouw is gewond geraakt aan haar been nadat zij op de kruising van de Vierlingsbeekseweg-Kuluutweg in Overloon werd aangereden door een auto.

Overloon-afgelopen dinsdag 31 januari Het ongeluk gebeurde rond kwart over twee is vrouw gewond geraakt aan haar been nadat zij op de kruising van de Vierlingsbeekseweg-Kuluutweg in Overloon werd aangereden door een auto. Graag zou marco in contact komen met mensen die misschien het ongeluk hebben zien gebeuren en bij haar moeder zijn geweest nadat  is gebeurt.tips naar mogelijke getuigen zijn ook altijd welkom! getuigen kunt zich melden bij Marco op facebook facebook.com/marco.nouwens
of bij de Politie laat dit dan aub weten op 0900-8844.U kunt ook anoniem melden op 0800-7000

dit schreef marco op facebook
Oproep getuige!
Mijn moeder heeft afgelopen dinsdag een ongeluk gehad met haar bromfiets, dit heeft plaatsgevonden waar de kuluutweg de vierlingsbeekseweg op gaat in Overloon. Graag zouden wij in contact komen met mensen die misschien het ongeluk hebben zien gebeuren en bij mij moeder zijn geweest nadat het is gebeurt.
Delen wordt gewaardeerd en tips naar mogelijke getuigen zijn ook altijd welkom!
Groetjes fam. Nouwens

 

Brommerrijdster gewond aan been na aanrijding

31 jan 2017 18:44

 

brandweer is ter plekke geroepen voor het opruimen van gelekte benzine uit de brommer

OVERLOON | Een vrouw is vanmiddag gewond geraakt aan haar been nadat zij op de kruising van de Vierlingsbeekseweg-Kuluutweg in Overloon werd aangereden door een auto.

Zij reed op haar brommer op de Vierlingsbeekseweg toen zij door een automobilist op de Kuluutweg over het het hoofd werd gezien. Een botsing kon niet worden voorkomen. De vrouw raakte gewond aan haar heup en been en is afgevoerd naar het ziekenhuis.
De politie heeft een deel van de weg afgesloten voor technisch onderzoek. De brandweer is ter plekke geroepen voor het opruimen van gelekte benzine uit de brommer, die moet worden afgesleept.lees meer op bron:www.kliknieuws.nl/regio/maasdriehoek/112/111727/brommerrijdster-gewond-aan-been-na-aanrijding-in-overloon
 
fotoSK-Mediawwwkliknieuwsnl.jpg