popcorn verkoop voor cliniclowns

Gepubliceerd op 8 februari 2017 om 22:33

Wout en Wout popcorn verkopen. De opbrengst doneren zij aan CliniClowns!

Wout en Wout zitten in groep 8 van de Josefschool in Overloon.de Carnaval wordt dit jaar in Circusthema gevierd, waarbij Wout en Wout popcorn verkopen. De opbrengst doneren zij aan CliniClowns! de totale opbrengst voor de CliniClowns is 1.385.43 euro
Wout en Wout willen graag iedereen bedanken voor alle donaties en het kopen van popcorn. In een woord... FANTASTISCH!!fotoIlseBeckers.jpg

foto Ilse Beckers (facebook)
meer info op www.facebook.com/ilse.stef

Wout en Wout zitten in groep 8 van de Josefschool in Overloon. Carnaval wordt dit jaar in Circusthema gevierd, waarbij Wout en Wout popcorn verkopen. De opbrengst doneren zij aan CliniClowns!

Ieder jaar verzorgt groep 8 het jeugdcarnaval in Overloon. Het thema dat zij dit jaar hebben gekozen is circus. Tijdens carnaval zijn Wout en Wout popcornverkopers. De opbrengst van de verkoop doneren zij aan CliniClowns.

"Wij vinden dit goede doel mooi aansluiten bij het thema", aldus Wout en Wout. Ze gaan super erg hun best doen en hopen een mooi bedrag op te halen voor CliniClowns. Zodat ze zieke en gehandicapte kinderen een warm hart kunnen toedragen.

Super jongens, succes! meer info o bron:www.cliniclowns.nl/blog/acties/popcorn-verkoop-voor-cliniclowns

Doneer aan CliniClowns doneer

fotonr42-63-1.jpg

fotonr43-61-1.jpg