SSS'18 weet gelijkspel niet vast te houden

Gepubliceerd op 20 februari 2017 om 20:10

SSS’18 moesten de geel zwarten met lege handen huiswaarts keren

Vanaf het begin signaal was het direct duidelijk. Zowel Bekkerveld en  SSS’18 lieten meteen zien dat de aanval niet geschuwd werd. Bekkerveld knokte om de aansluiting met de top te behouden en de geel zwarten knokten om de stand onderin positief bij te stellen. Leuke aanvallen werden door beide partijen op de mat gelegd. Zo was het SSS’18 dat via een lange bal Koen Verlinden in stelling wist te brengen en Koen bedacht zich moment en gebruikte deze kans om de 0-1 aan te tekenen. Op dat moment een verdiende voorsprong. Naar gelang de 1e helft vorderde kreeg het Bekkerveldse team meer vat op het spel. Combinaties liepen vlotter en beter dan in het begin van de wedstrijd waardoor de SSS’18 verdediging steeds meer onder druk kwam te staan. Deze Bekkerveldse periode pakte voor de thuis spelende ploeg uiteindelijk goed uit. Met behulp van de SSS’18 verdediging kwam de gelijkmaker en de uiteindelijke voorsprong tot stand. Het was Thommie Vluggen die binnen 5 minuten zorgde dat Bekkerveld met de rust met 2 – 1 voor stond.lees meer op bron:www.sss18.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=2188:sss-18-weet-gelijkspel-niet-vast-te-houden