Zoektocht naar handtastelijke man in Overloons bos nog zonder resultaat

Gepubliceerd op 13 juli 2017 om 19:10

Bij de politie heeft zich inmiddels wel één persoon gemeld die mogelijk informatie kan aandragen over het incident

OVERLOON - De zoektocht naar een twee meter grote man die zaterdagmiddag een 26-jarige vrouw tijdens het joggen in de Overloonse bossen  betastte, heeft nog weinig opgeleverd. Bij de politie heeft zich inmiddels wel één persoon gemeld die mogelijk informatie kan aandragen over het incident. 

Het slachtoffer stond rond 13.00 uur zaterdagmiddag tijdens het  hardlopen oog in oog met de grote man. Na het incident - dat de politie alleen als zedendelict wil bestempelen - zou de man in zijn auto zijn gestapt en richting Venray zijn weggereden.

Over de precieze aard van het zedendelict wil de politie dus niet veel zeggen. ,,Dat is informatie die voor het onderzoek belangrijk is. Alleen de dader en het slachtoffer weten wat er gebeurd is. Die daderinformatie brengen we niet naar buiten'', laat een politiewoordvoerder weten. 

Het slachtoffer raakte bij het incident licht gewond. ,,Maar de vrouw is ook heel erg geschrokken van wat er gebeurd is.'' In de omgeving van de Raaijweg waar de vrouw door de man werd lastiggevallen zijn volgens de woordvoerder niet eerder dit soort incidenten geweest lees meer op bron:www.gelderlander.nl/maasland/zoektocht-naar-handtastelijke-man-in-overloons-bos-nog-zonder-resultaat

lees ook Getuigen gezocht van zedendelict 

Overloon - De politie zoekt getuigen van een op zaterdagmiddag 8 juli gepleegd zedendelict in de bossen bij Overloon. Een joggende vrouw is daarvan slachtoffer geworden.

Het incident gebeurde zaterdagmiddag omstreeks 13.00 uur toen de 26-jarige vrouw een man in de bossen in de buurt van de Raaijweg in zijn auto tegenkwam. Na het gepleegde delict reed de man weg in deze auto, richting Venraij. De man was lang, ca 2 meter, hij droeg een geruite korte broek en een vaal oranje shirt. De politie heeft de zaak in onderzoek genomen en zoekt getuigen. Ook is er ter plaatse sporenonderzoek gedaan. Als u iets gezien heeft kunt u bellen met 0900-8844, anoniem  via 0800-7000 of u vult onderstaand tipformulier in.