Politie zoekt belangrijke getuige in zedenmisdrijf in Overloon

Gepubliceerd op 4 augustus 2017 om 12:22

1200 getuigen in Overloonse zedenzaak krijgen een sms’je van de politie

Update dit heef de Woordvoerder van politie tegen over mijn verklaart

Vier getuigen melden zich; getuige zittend op paaltje zoeken we nog (6 augustus 2017)
Naar aanleiding van onze extra oproep om in contact te komen met mensen die op 8 juli in de buurt van de Overloonse bossen waren hebben wij inmiddels vier reacties gekregen. Hier zit mogelijk interessante informatie bij die wij verder onderzoeken. Op de exacte inhoud hiervan gaan wij in verband met het belang van het onderzoek nu niet verder in. Met de specifieke getuige die op 8 juli kort voor het misdrijf op een houten paal zou hebben gezeten hebben wij nog geen contact gehad. We zijn nog steeds op zoek naar deze meneer. Ben jij deze man of weet je wie het kan zijn? Laat het ons weten. Ook vragen wij mensen die van ons een sms-bericht hebben gehad en mogelijk iets gezien of gehoord hebben, om contact met ons op te nemen als ze dat nog niet gedaan hebben.over deze zaak meld je dan direct via 0800-6070 of anoniem 0800-7000.

Update

Mogelijke getuigen krijgen sms-bericht
In dit onderzoek benaderen wij zaterdag 5 augustus mogelijke getuigen via een sms-bericht. Met deze oproep hopen wij in contact te komen met mensen die op 8 juli in de buurt van de Overloonse bossen waren en misschien over belangrijke informatie beschikken. Wij doen een beroep op hen om ons te helpen. Het bericht wordt verstuurd naar ruim 1.200 telefoonnummers van mensen die rond het tijdstip van het misdrijf vermoedelijk in de buurt waren.

In het onderzoek naar de vrouw die slachtoffer werd van een zedenmisdrijf in het Overloonse bos op 8 juli jl. doet het team een nieuwe gerichte getuigenoproep.

Overloon - De politie zoekt getuigen van een op zaterdagmiddag 8 juli gepleegd zedendelict in de bossen bij Overloon. Een joggende vrouw is daarvan slachtoffer geworden.

Het incident gebeurde zaterdagmiddag omstreeks 13.00 uur toen de 26-jarige vrouw een man in de bossen in de buurt van de Raaijweg in zijn auto tegenkwam. Na het gepleegde delict reed de man weg in deze auto, richting Venraij. De man was lang, ca 2 meter, hij droeg een geruite korte broek en een vaal oranje shirt. De politie heeft de zaak in onderzoek genomen en zoekt getuigen. Ook is er ter plaatse sporenonderzoek gedaan.

Heeft u een tip over deze zaak? Zaaknummer:2017142461

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Uit nader onderzoek blijkt dat er een man op een houten paal heeft gezeten in het bos, vlak voor en na het misdrijf. Het slachtoffer heeft deze man gezien toen zij al joggend het bosgebied in ging en later weer verliet.Hij kan een zeer belangrijke getuige voor het team. Hij zou zomaar degene kunnen zijn die ook de dader heeft gezien. 

Signalement getuige:

bron foto's Politie 

parkeerplaats bij de Raaijhal Raaijweg

PolitiezoektbelangrijkegetuigeinzedenmisdrijfinOverloon04-08-20172.jpg

einde van de straat van het Schaartven fietspad naar het Recreatieplassen Schaartven

Informatiebord aan de Venrayseweg met de Raaijweg

PolitiezoektbelangrijkegetuigeinzedenmisdrijfinOverloon04-08-20171.jpg

l