Het is bijna zover, morgen gaat Schijt aan de grens beginnen!!

Gepubliceerd op 25 augustus 2017 om 15:36

De voorbereidingen zijn in volle gang. Alle locaties zijn aan het opbouwen, de deelnemers zijn druk in de weer om hun bijdrage voor Schijt aan de Grens op zijn best te presenteren. Het ziet er goed uit!!

kijk het programma van Schijt aan de Grens in Overloon op https://www.fotoalbertoverloon.nl/evenementen/204378_schijt-aan-de-grens

De voorbereidingen zijn in volle gang. Alle locaties zijn aan het opbouwen, de deelnemers zijn druk in de weer om hun bijdrage voor Schijt aan de Grens op zijn best te presenteren. Het ziet er goed uit!!
We wensen alle deelnemers veel succes en natuurlijk heel veel plezier zaterdag en zondag!!

Verder willen we nog ons Grensfeest onder de aandacht brengen. Met een superprogrammering geen feest dat je wilt missen, lees hieronder meer over het programma.
We vinden het fijn als je je kaartjes voor het grensfeest vandaag online koopt via http://www.schijtaandegrens.nl/toegangskaarten-holthees/. Natuurlijk kan het ook morgen aan de kassa maar zo krijgen we meer zicht op hoeveel er komen.
Online kosten de kaarten € 15, morgenavond aan de de kassa € 17,50.

Grensfeest Hoeve de Knol – Holthees

Op zaterdagavond is er in Hoeve de Knol een grensfeest met alleen maar muzikale, visuele en sfeervolle hoogtepunten op het programma waar we jullie allemaal hopen te mogen begroeten!

Vanaf 20.00 uur is het terrein open voor publiek en om 20.45 uur begint het programma in de grote tent met een optreden van singersongwriter Rinel van Venrooij, begeleid door Toon Jansen.
What’s that ?, de nieuwe rhythm en bluesformatie met bekende gezichten uit de regio Venray. Niels van Hoorn, saxofoons, Carl van Hal, gitaar/piano, Henk Hendriks, zang en bluesharp, Piet Tromp op bas en Marcel Jacobs, drums zullen na Rinel garant staan voor een set “real partymusic en een portie dampende blues ”.
Find us in Slumberland neemt het publiek mee naar buiten om aan de bosrand hun voor Schijt aan de grens gecomponeerde spectaculaire beeld- en geluidsproject uit te voeren !
Intussen wordt het podium gereedgemaakt voor Hidden Agenda Deluxe ,de slotact van de avond in de grote tent. BartJan Baartmans, Eric de Vries, Rob Geboers, Sjoerd van Bommel en Gerald van Beuningen zullen met hun aanstekelijke mix van Americana en eigen nummers voor een swingende afsluiting in de tent zorgen !
Bezoekers kunnen na afloop van dit programma helemaal losgaan in het café van de Knol waar dj Hans van Vonderen vanaf een uur of elf iedereen aan het dansen krijgt.
Moe maar niet naar huis…? Dan is het terras van Sfeer op Wielen een uitstekend alternatief voor een lange nazit !

Meer informatie is te vinden op onze website. een online ticket kost € 15,00, aan de kassa betaal je € 17,50. . Bestel hier online je kaarten: http://www.schijtaandegrens.nl/toegangskaarten-holthees/. 

Avondprogramma Hoeve de Knol, Koudenhoek 1 – Holthees 20.00 – 1.00 uur.