overloon nieuws

Zaalvoetbalclinic

Gepubliceerd op 8 oktober 2021 om 08:41

Tijdens deze clinic zijn de spelers en speelsters bezig met verschillende oefenvormen zoals het verbeteren van de techniek, afwerkvormen, 1 vs 1 en partijspelen. Het zijn erg leuke en leerzame ochtenden met als motto 'plezier is de basis!'. Kinderen spelen in de zaal in een kleinere ruimte, moeten daardoor sneller handelen en hebben veel balcontacten. 

De kosten zijn slechts 22,95 en met dank aan Plus Verbeeten-Overloon zullen wij zorgen voor een gezond tussendoortje en wat te drinken! 

 

De zaalvoetbalclinic staat onder leiding van Frank Brands. Trainer-coach van de U21, van de Belgische en Europese topclub FP Halle-Gooik en ex-zaalvoetbal international. 

 

Ben jij enthousiast en wil je zeker zijn van deelname geef je dan snel op, want er zijn slechts 20 plaatsen beschikbaar. Bel/app de naam, geboortedatum, veldvereniging + team van de deelnemer naar Frank Brands 0612294226.

 

 

Datum: zondag 24 oktober 2021.

Tijdstip: 10.00-12.00 uur.

Locatie: Venray.

Doelgroep: 6 t/m 13 jaar.

Kijk ook op de Website van de zaalvoetbalschooltof op www.zaalvoetbalschooltof.nl of op facebook www.facebook.com/zaalvoetbalschoolTOF instagram https://www.instagram.com/zaalvoetbalschoolTOF/ 


«   »