De Lónse Kinderkleedjesmarkt in Overloon was dit jaar opnieuw een succes. Op zaterdag 19 augustus vond deze gezellige markt plaats, maar in tegenstelling tot voorgaande jaren vond het niet plaats op het schoolplein van de Josefschool, maar in de gymzaal. Dit was vanwege de weersvoorspellingen.

Tijdens de kindermarkt verkochten de kinderen spullen die ze van thuis hadden meegenomen, zoals speelgoed, boeken en kleding. Precies om 11.00 uur werd het startschot gegeven en deden de kinderen hun uiterste best om hun spulletjes te verkopen. Bovendien zorgde Hollie Lollie voor een leuke en lekkere verrassing voor alle aanwezige kinderen.

geslaagdelonsekinderkleedjesmarkt19-08-2023-16.jpg

 

Het succes van de Lónse Kinderkleedjesmarkt was mede te danken aan De initiatiefnemers van de Lónse kermis. Zij zorgden ervoor dat er een gezellige sfeer hing, waardoor deze zaterdagochtend een succes was. De initiatiefnemers van de Lónse Kermis kunnen dan ook tevreden terugkijken op deze editie. Er waren maar liefst 27 aanmeldingen, wat de verwachtingen ruimschoots overtrof, vooral gezien de weersvoorspellingen en het feit dat veel mensen nog op vakantie waren.

 

Voor Meer informatie vindt u op de website van de De Lónse Kermis https://delonsekermis.nl/ of op Facebook https://www.facebook.com/delonsekermis/ en op Instagram https://www.instagram.com/delonsekermis/ Waarop u meer kunt vinden over De Lónse Kermis.

Alle Foto’s Kermis klik hier