Lónse Huiskamertheatertour 13-12-2018 Overloon – Na een succesvolle primeur in 2016, vond de tweede editie van  de Lónse Huiskamertheatertour plaats en wel op woensdag 12 en donderdag 13 december 18 december.De organisatie is in handen van Het Overloons Toneel.

Tijdens de Lónse Huiskamertheatertour kunnen de deelnemers op één avond genieten van vier verschillende uitvoeringen. Onder begeleiding van een gids wandelen met een groep van maximaal 15 personen naar in totaal vier huiskamers ergens in Overloon. Daar worden zij telkens verrast met een voorstelling van ongeveer 20 minuten, uitgevoerd door spelers van Het Overloons Toneel.

De vier voorstellingen zijn allemaal anders. ‘Afblijven’ gaat over de mooie, schrijnende en lastige momenten van een dochter en haar dementerende moeder. In ‘Goddelijk’ ontmoet een toevallige voorbijganger god. In ‘Aftellen’ zien we een op elkaar uitgekeken echtpaar met bijbehorende niet uitgesproken ergernissen. Tot slot denken twee vrouwen in ‘Ik wou dat ik jou was’ dat het gras bij de buren groener is.

zie ook de website van Het Overloons Toneel www.hetoverloonstoneel.nl of op facebook.com/HetOverloonsToneel

                                                          Leuk als je even het gastenboek