voorstelling Dirk Scheele 12-08-2017

zaterdag 12 augustus was  Dirk Scheele in het Openluchttheater in Overloon. Dit keer met Z’n leukste liedjes,

Ieder kind heeft wel zijn eigen favoriete Dirkliedje.In de solovoorstelling Z'n leukste liedjes speelt Dirk Scheele daar knap en vrolijk op in.Per voorstelling varieert het repertoire, en wordt al naar gelang de situatie en sfeer afgestemd op het jonge publiek met Diverse genres als rock & roll, blues, pop en wereldmuziek passeren de revue in een eigen herkenbare stijl, die Scheele vertaalt naar het niveau van de kinderen.De liedjes zijn afwisselend,ingetogen en opzwepend, kunnen gemakkelijk meegezongen worden en nodigen uit om actief mee te doen. Dirk Scheele toont zich een ware meester in het mee laten doen van zowel een groot als een klein kinderpubliek; succes is dan ook verzekerd.

Dirk is regelmatig met zijn liedjes en televisieprogramma’s te zien op de kinderzender Nickelodeon. Hij heeft een groot aantal cd's en dvd's voor kinderen uitgebracht en hij ontving voor De Liedjesspeeltuin een speciale award voor 100.000 verkochte cd's. Dat Dirk Scheele mateloos populair is bij jonge kinderen mag duidelijk zijn: de voorgaande jaren was zijn optreden in het Openluchttheater steeds helemaal uitverkocht.

Openluchttheater op Facebook: facebook.com/openluchttheateroverloon en blijf op de hoogte van leuke acties, het laatste nieuws en foto’s en filmpjes van de voorstellingen.op  www.openluchttheateroverloon.nl

                                                Leuk als je even het gastenboek tekent