Opening Poort van Loon 24-03-2018

Wethouder Peter Stevens Van de Gemeente Boxmeer

opende zaterdag 24 maart 2018 het nieuwe (asperge) restaurant Poort van Loon in Vierlingsbeek het restaurant gelegen bij de afrit A73 Vierlingsbeek - Overloon Hij werd hierbij bijgestaan door de Wethouder Jeu Verstraaten

Tijdens de opening kregen de genodigden informatie en een indruk van de renovatie van het restaurant zoals het toevoegen van een Aspergewinkel.De verbouwing heeft de metamorfose inmiddels achter de rug

Familie Martens (Martens Asperges) en familie Welbers (Culinair Creatief Catering & Events). Twee families
die dezelfde visie hebben! Dat moest wel leiden tot een mooie samenwerking in de Poort van
Loon.

De Poort van Loon bestaat uit een restaurant en een winkel. Beiden zijn – zowel binnen als buiten – grondig opgeknapt en naar de tijd van vandaag getransformeerd.

Het restaurant draait een bourgondische keuken met betaalbare en smakelijke gerechten. Eten bij de Poort van Loon wordt een beleving. Het restaurant heeft een enorm groot terras, wat de hele dag in het zonnetje ligt. De koks zullen dan ook af en toe aan het werk te zien zijn in de buitenkeuken, waar zij op de kamado de lekkerste grillgerechten bereiden.De menu kaart wordt regelmatig aangepast. Natuurlijk worden de heerlijke streekproducten uit de seizoenen mee genomen, maar er worden nog vele andere smakelijke gerechten geserveerd. Het dreamteam bestaat enkel uit ‘vakidioten’, mensen die weten waar ze mee bezig zijn en de passie voor de horeca door hun aderen heeft stromen.

De aspergewinkel. Martens Asperges, als je kiest voor kwaliteit. Wie kent die slogan niet? U kunt hier terecht voor het volledige assortiment asperges, witte asperges van AA-wit tot grof, maar ook geschilde asperges en groene asperges vindt u in de koeling, allemaal vers van het land. Naast de asperges zijn er ook aardappelen, ham, boter en alle andere producten verkrijgbaar, die u nodig heeft voor een complete aspergemaaltijd. Of u kiest voor de dagelijks versbereide aspergesoep of een lekkere fles wijn voor bij uw maaltijd. U kuntzelf of samen met een van de verkoopmedewerkers een uniek en smakelijk cadeaupakket samenstellen, zij pakken het mooi voor u in.

De Poort van Loon: een gezellige (her)nieuw(d)e locatie vlak bij de A73, waar beleven en genieten voorop staat. Wat wil een mens nog meer?

Benieuwd? Op zaterdag 24 maart a.s. kunt u tijdens de open dag letterlijk een kijkje in de keuken nemen. De winkel is al open vanaf 09.00 uur. De poort van het restaurant is geopend van 15.30 uur – 20.00 uur.

Vanaf zondag 25 maart gaat de keuken draaien en bent u van harte welkom voor een heerlijke lunch, een smakelijk diner, een snelle hap

Poort van Loon, Overloonseweg 10A, 5821 EE Vierlingsbeek, T 0478 22 60 80. Meer info vindt u op www.poortvanloon.nl   

             LEUK ALS JE EVEN HET GASTENBOEK TEKENT 


Opening restaurant en aspergewinkel Poort van Loon Omroep Land van Cuijk